Mit tegyek most, hogy jobb legyen?
Az alaplapomba vettem ma egy 2 magos proceszort, de a játék még sem megy jobban, mint az 1 magossal...
Windows Xp sp 3-at használok.
Van 2 Gb ddr2 es ramom (1066 mhz en megy)
Processzor Fsb is 1066 megy, amúgy meg ez a proceszsor az: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6850 @ 3.00Ghz de 2.4 Ghz en megy nem tom miért... Nem 3 Ghz-en kéne mennie?
Vga geforce 1 gb os ddr3-as és a WOrld of Warcraft nevű játék full grafon 10 fps-t mutat...(1 magossal is kb ennyi volt)
Mi a baj? Meg amikor bekapcsolom a gépet, akkor ki ír valami processzor erorrt, pedig új a proci... (biosba nem tom mit kéne, mivel nem enged állítani a cpu mhz-en)
Mit kel tennem, hogy a legjobb teljesítményt elérjem ezzel a 2 magos procival? (Operácios rendszer váltás megoldaná, ha win 7 et raknék fel? vagy 2 magost szereti az xp sp3 is?/
Teljes gép adatom a következő: /Nem tudok semmit se lecserélni/...Nehezen tudtam ezt is össze rakatni...

8. ott a pont.
Ez a hiba nem támogatja a procit az alaplap
Amúgy a videokártya se egy erőmű.

1333 as FSB miatt sem jó alaplapba szóval biztos nem jó hozá
amugy memóriád sem tud 1066 on menni mert 667 a legnagyobb ram sebeség

én venék egy normális alapalpot
5-10 ezerért kapsz már oylant amibe Quad is megy akár
de midnenesetre mostanid biztosan belemegy (de azért CPU Support listát nézd meg majd:P )
Kérdező vagyok és a tápom: CODEGEN 450W
Az alaplapom támogatja a 2 magos procit, főleg az inteleket... Az előző procim egy magos volt intel pentium 4 és asszem 3.06 Ghz
Nem hiszem, hogy baja lenne a gépnek... Ha nem támogatná a procit az alaplap, akkor el se indulna... Meg akitől vettem a cuccot, az jól tudja, milyen gépem van és hogy mi lesz-lett beletéve... szakember"...
Tehát valahol máshol lesz a hiba...

pedig nem
lehet hogy megy bene de nem támogatja!
pont ezért linkeltem mindent és irtam le
szóval alaplapot kell cserélned
szakeberednek szolj hogy tanuljon még
illetve ö is ember tévedhet
vegyetek egy laplapot hozá
mostanit is eltudod adni akár 5ezerért alaplapod
szóval nem lesz gond a cserével
mit jelent hogy leginkább Inteleket támogat?
meg mit jelent hogy támogatja 2 magosakat
ilyet még hozánemértö se mondjon
nem hogy egy szakember!!! ha ö mondot iyleneket akkor ténleg baj van

bios frisités nem oldja meg mivel nincs elég erö az alaplapban a procihoz
láthatod hogy nem került fel a támogatási listára
és ha megnézel egy alaplapot amin fent van a E6850 es azon más procikat támogat mint a tiéd
mivel "fejlettebb" már ha hasonló felépitésü is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!