Szerintetek megérné lecserélni egy HD6870-et HD6950-re? Kb 10k-t kéne ráfizetni.
hát úgy, hogy minden bevan kapcsolva ultrán van kb 25-30 FPS-em, úgy játszhatatlan a multi
Most úgy van, hogy Antialiasing Defferred: off, Shadows: Low, Ambient Occlusion: OFF, Motion Blur OFF, a többi mind ultrán van
és így kb 40-85 FPS van, szóval egész jól megy. De sokkal jobb lenne, ha meglenne a min 50 FPS, meg valamivel szebbre lehetne tenni még a grafot
De elvileg a 2GB vram is dobni fog rajta, mert azt írják ph-n, hogy annyi kell már full hd-hoz és ultrához.
Nem irtad hogy 2GB os változatot veszed anyiért:p
mivel 6950 böl van 1GB os is
Azért ne sz*pd le még a PH! farkát...
A HD 6950-nek van annyi előnye, hogy az látszódjon, de ennek a cserének így feltétlen értelme nincs. Abba, hogy egy-két effektet vissza kell venned te se halsz bele, és akkor legalább tudsz gyűjteni, hogy ha már cserélsz annak igazi látszata is legyen.
7850 el hol lenél ugyan ott? jobb mint egy 6950...
És én még 6970 helyet is 7850 t ajánlanám inkább
de te döntésed
.
viszont nem ara gondoltunk hogy 1-2 hónapot vársz és ved meg
hanem amikor megtudod venni 7850, (7870 t ha nagyon kel az erö)
.
de hát gondolom nembirod kivárni:)
enek a hátránya csak az hogy igazából igy vga t megint cserélheted le majd
persze gondolom az is lehet ugyan igy mint mostani:p
szóval eladod majd 6950 t és 10-20 ezer plusz pénzel veszel jobat
szóval hát igen az is egy megoldás:p lehet erol szól a fejlesztés:)
(etöl fügetlen mégse látom én igazán értelmét)
ha pl 6790 ed lene akor egy ilyen cserén senki nem akadna ki még én sem:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!