Jelenleg egy Asus ENGTX260 típusú videokártyát használok, előrelépést jelentene-e egy AMD HD 6870 típusú videokártya?
Az ASUS GTX 260 szerintem nagyon bajnok, gyakorlatilag mindent kiváló minőségben visz. 1280 x 1024-es felbontást használok. Intel alapú a konfigom, problémát jelentene-e az ATI videokártya.
Évekkel ezelőtt használtam ATI videokártyát (X700), de nagyon elégedetlen voltam vele.
x700 az szerencsétlen széria volt, az x800as volt a bajnok akkoriban.
Komoly előrelépés, bár 1280X1024ben még a GTX 260 sem gyenge. Biztos, hogy fejlődés, de akkora csodát szerintem nem érdemes várni tőle.
Az, hogy intel-ati, az semmit sem jelent.
GTX260 kb 6770-es szintjén mozog, sztem erre a felbontásra teljesen jó még.
HD6870-re akkor váltanék, ha HD/FullHD felbontásra kellene, vagy a GTX260-as ár láthatóan kevés lenne.
Amúgy videókártya szempontjából nem számít hogy AMD vagy Intel, az számít hogy kihajtja e a kártyát. Az X700-hoz meg felesleges bármit hasonlítani az nem egy erős kártya.
Köszönöm a tanulságos válaszokat.
(az X700 után a 7950GT szinte megváltás volt :- )
-A jelenlegi kártyám directX 10-es, a directX 11 látványvilága sokkal szebb lenne?
" 1280X1024ben még a GTX 260 sem gyenge"
-sőt! nagyon is erős. :-)
Semmi különbséget nem látsz közte.
Dx9re sem tudnak rendesen programozni, el lett ez kapkodva kicsit.
A driver-problémák mennyire komolyak a radeonoknál? mert az Nvidiával soha, semmi probléma nincs (ezen a téren).
Az nem sok jót jelentene, ha már ezt a kérdést sem képesek kezelni.
(az összhang hiányát jelentené)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!