Jó gép lenne ez így?
Figyelt kérdés
Játékra venném.
Jó gép lenne ez így szerintetek? Egyrészt kompatibilitás-ügyileg, másrészt jó összetevőket választottam? A lehető legolcsóbban szeretném a lehető legjobb gépet ebben az árkategóriában...
2012. jún. 3. 23:19
11/18 kocka555000 válasza:
+1 zsolti AMD-re
de én olcsóban rakatam össze
és jól mennek FULL HD-n a játékok .
12/18 A kérdező kommentje:
Miért, ennyire rossz amit én össze raktam? Semmiképp ne vegyem ezt? Szerintem HD6850 elég jó kártya, processzorból meg vehetnék i3-at is, viszont ha belefér a keretbe, akkor szerintem inkább i5. Alaplapból meg inkább veszek egy P67-es chipsetűt és akkor később még lehet fejleszteni, és nem kell abból is új... Vélemény?
2012. jún. 4. 17:08
13/18 anonim válasza:
Nem rossz a te géped sem, de azért a HD6950 jóval(40%) erősebb, mint a HD6850.
És nem értem miért ragaszkodsz a p67-es lapkakészlethez, akkor már inkább z68 vagy z77, de nem K jelzésű procihoz jó a h61 is.
14/18 A kérdező kommentje:
Jó végül is nem muszáj P67-es csak ár/érték arányban ezt találtam a legjobbnak. Mindenképpen ATX formátumú alaplapot szeretnék (nincs annyira túlzsúfolva, és legalább kitölti a gépházat) és ez elég jónak tűnt. Lényeg, hogy legyen rajta USB 3, SATA 3...
2012. jún. 4. 17:39
15/18 anonim válasza:
Sata3 igazán csak az SSD-hez kell, a merevlemezek még a sata2 sebességét sem használják ki. És ha a között kell választanom, hogy kitöltse a gépházat vagy nagyobb teljesítményű legyen...
16/18 anonim válasza:
ma 17:34
Azért ne túlozzunk, nincs ott a marhára és közel sem 40%
17/18 anonim válasza:
Egyébként ezt mondom giani, meg a többi eladó.
18/18 anonim válasza:
a quad core-om erősebb :)))) amugy nem rossz, mondjuk hogy csak egy kicsit jobb az átlagénál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!