Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A8 3870K grafikus vezérlője...

A8 3870K grafikus vezérlője milyen kártyának felel meg? A 4 magos processzorja az milyennek felel meg?

Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A proci kb egy i3-2100, a grafikus vezérlő kb asztali 5570 szintje.
2012. jún. 3. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Atom?!tesla?! Olyan rossz???
2012. jún. 3. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
A proci része lényegében egy Athlon II X4, míg a GPU rész egy diszkrét HD5570 szintet nyújt kb és crossfire-ben együtt tud dolgozni maximum egy HD6670-nel, ha jól tudom.
2012. jún. 3. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:

"Atom?!tesla?! Olyan rossz???"

Dehogyis...valószínűleg egy undok kék szemüveges Intel fan próbálta lefitymálni az APU egységet. De az is lehet, hogy szimplán semmit nem ért a dolgokhoz. :)

2012. jún. 3. 17:32
 5/6 Panda Péter ***** válasza:
nem gyenge, a négymagos phenom és az 5570 kb jó becslések. viszont most már nem igazán érdemes megvenni, mert augusztusban érkezik az utód, a Trinity (A10 APU-k), és nem lesznek kompatibilisek egymással.
2012. jún. 3. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem probook 4535s-em van, amiben egy AMD A6-3420M ketyeg.

Ebben Radeon HD 6540G2 van, ami tudom, nem teljesen ugyanaz, hisz ez dual vga, de egyáltalán nem gyenge. Bár nem játékra vettem, azért kipróbáltam, és a crisys2 pl szépen elfut rajta. (Igen, fun-ok, nem fullon, de mivel a kijelző sem full hd.....)

Ezt csak azért írom, mert az a8 apu elvileg még jobb, és ha ráadásul egy dual vga-s megoldás mellett döntesz, szerintem játékról sem kell lemondanod!

2012. jún. 3. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!