Mennyire jó márka a Sapphire grafikus kártyák terén?
Figyelt kérdés
pl Radeon HD 7850 (nem OC)2012. máj. 31. 00:49
1/5 anonim válasza:
Eléggé. 2008 óta az összes kártyám Sapphire volt (kivéve 1XFX-et), ez kb 10-15 DB, egyikkel sem volt problémám.
2/5 anonim válasza:
Nekem is, Sapphire 6870 van és testvéremnek az olcsóbb "referencia" hűtéssel 6870.
Nálam: Csend indításkor, játék közben, már nagyon le kell terhelni hogy haljad és 80C max (PC doboztól sok függ Fractal Design ARC)
Tesómnál:Ordít mint a porszívó, játék közben is hallani de rendesen és akár 90C is eléri.
3/5 Valor válasza:
A Sapphire az AMD fő gyártója, az egyik legjobb minőségileg. A többi gyártó általában csak annyiban tér el, hogy más hűtőt pakolnak rá a VGA-ra, vagy csak szimpla matricázóüzemként funkcionálnak.
4/5 anonim válasza:
Ja még annyit elfelejtettem hogy hűsebb kártya már csak a Sapphire Vapor-X gőzhűtés van(most az Asus Matrix hűtése kimaradt), és a vezető ami max 50-60C-on van terhelés alatt azok a HIS IceQ Turbo kártyák, na én lemértem a havernál, hihetetlen. És egy 6870 úgy megy mint egy 6950 FPS-seken, annyi OC van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!