Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vga-t vegyek?

Milyen vga-t vegyek?

Figyelt kérdés

A konfig: Asrock p67 pro3 se

i5-2500k

120GB HyperX 3k SSD

2TB WD HDD

stb

Ehhez szeretnék egy HD7850-et. Kérdés, hogy milyet? Simát, OC, márka, stb. Mi számít most jó vételnek?

2012. jún. 2. 19:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elég a sima és shappire vagy asus
 2/15 Panda Péter ***** válasza:
SSD-ből inkább samsungot ajánlok, a nagyobb élettartam miatt (is).
 3/15 pcguru22 ***** válasza:
az ssd megvan már ha jol olvasom!A vgat kérdezte!Abból meg jó a sapphire!
2012. jún. 2. 19:24
 4/15 A kérdező kommentje:
A konfig többi része már megvan! Csak VGA kell. Az SSD meg királyosan működik, sőt, lehet veszek egyet a laptopba is! Az élettartamát nem tudom, remélem nem lesz vele gond.
2012. jún. 2. 19:25
 5/15 pcguru22 ***** válasza:
ma 19:22 Miaz az sima???XD
2012. jún. 2. 19:27
 6/15 A kérdező kommentje:

Saját kérdésemben OFFolok, de ha valakit érdekel, ezek az ajánlott SSD-k:

[link]

2012. jún. 2. 19:27
 7/15 A kérdező kommentje:
sima: a referencia kártya, vagy nem tudom, nem igazán jut eszembe jó szó. Ami se házilag, se gyárilag nem "tuningolt", persze, mindegyik az, de vannak oc, ghz stb editionok, hát nem ilyen, hanem "sima" :))
2012. jún. 2. 19:30
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

"de ha valakit érdekel, ezek az ajánlott SSD-k"

Ezeket mi is ismerjük, ne hidd azt, hogy Panda nem tudatosan van a HyperX 3K ellen. Egyrészről még így is drágább mint kéne, no meg ennek rövidebb az élettartama is.

A simát szerintem a legolcsóbb(nem referencia hűtésű), nem OC-zott modellre érti.

A gyári OC-s modellek nem érik meg a felárt(bár..), ez simán jó lesz:

[link]

2012. jún. 2. 20:04
 9/15 Panda Péter ***** válasza:

a hyperk-t azért nem szeretem, mert túlárazott. a sima túlárazott, mert ugyanazt a teljesítményt megkapod olcsóbban is. a 3k meg azért túlárazott, mert a kisebb élettartam miatt olcsóbbnak kéne hogy legyen, mint a többi hasonló teljesítményű modell, de nem olcsóbb annyival.

a samsung 830 ezzel szemben most nagyon korrekt áron kapható, nem csak papíron gyors és megbízható is.

2012. jún. 2. 20:07
 10/15 anonim ***** válasza:

ajánlott SSD-k?

ki által? microsoft?

2012. jún. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!