Milyen NAS-t vegyek? RAID fontos, jó ár és megbíyzhatóság magas terheltség esetén fontos!
Szeretnék venni egy NAS-t, ki is néztem magamnak eggyet, a D-Link DNS 323-at. Sajnos amikor elmentem hogy megveszem, közölték hogy nincs raktáron, de amúgy is válasszak másik márkát, mert azzal kevesebb a garanciális probléma.
Ami fontos! Ennek tényleg éjjel nappal kell mennie, tehát magas rendelkezésre állást kell biztosítania, wifi és egyebek nem kellenek, egyedül a RAID technológia a fontos! Kb napi 50GB adatmennyiség fog rákerülni, és nem sérülhet meg, és mindig elérhetőnek kell lennie. Leginkább tapasztalatra vagyok kíváncsi, kinek mi a tapasztalata, milyet érdemes venni és milyet ne és miért?
A mai nasok sz@rok kevest tudnak és drágák.
Vegyél egy asztali házba egy AMD Bulldozer-t VGA nem kell kész. Sokkal jobb lesz mint bármelyik nas , igaz többet fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!