Gáz hogy 25 évesen gémer gépre költök?
Az analízis előadóm meg - amennyire én tudom - WoW-ozik. Mondanom sem kell, hogy nem egy hülye ember, és az életkora is valahogy 50 +-5 év körül lehet.
Bennem is megfogalmazódott ez pár hónapja amúgy (igaz, én csak 19 vagyok), végül nem is újítottam fel a gépemet, bár ez csak részben volt az én döntésem.
Alapvetően a videójáték a felnőttek között sem "gáz", csak az, ha valakivel nagyon elszalad a ló. Például ha azt mondanád, hogy 25 éves vagy és Star Wars meg Gyűrűk Ura rajongó vagy, tele van a szobád méregdrága játékfigurákkal az gáz lenne.
Ismerek ilyet, hasonló életkorú srác, igaz, ő nem dolgozik, a szülei vesznek neki mindent - kb. hetente vesz új játékot meg figurákat többtízezer forintos értékben. Szóval szerintem az az állítás igaz, hogy előbb-utóbb minden embernek ki kell nőnie a játékok világából, de szórakozni felnőtt fejjel is lehet, sőt kell is. Azt meg már mindenki maga dönti el, hogy sok pénzből siklóernyőzik, motorozik, kutyát tart, vadászik vagy éppen videójátékokat és kellékeket vásárol.
Van munkám és most diplomázom.
Csak az gondolkodtatott el hogy nővérem meg a férje ugyanilyen pénzekért babacuccokat meg ilyeneket vesznek és nem költenek valami sokat a hobbijaikra holott régen ez másképp volt. Én hajlamos vagyok a félretett pénz jelentős részét magamra (paintball gokart síelés stb és most jelentős beruházásként számítógép) költeni és nem nagyon gondolkodom olyan dolgokban mint ők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!