Szerintetek melyik jobb?
Figyelt kérdés
nVIDIA Geforce 7600 GT (512 Mb) vagy ATI Radeon HD 3450 (512 Mb) ha kérhetek egy kis indiklást is hogy miért2012. jún. 2. 09:34
1/4 anonim válasza:
Nem igazán vagyok otthon az ati-ban főleg nem az ilyen régebbi modellben. Azt tudom biztosan állítani hogy az új ati modellek csakis kizárólag akkor futnak akkor jól ha van melletük egy rohadt erős processzor.Még 1 negatívum mégpedig hogy a régebbi modellek még nagyon melegedtek és rohadt sokat fogyasztottak.
2/4 flr. válasza:
Mintha az nVidia karik nem fogyasztanak sokat:D
Amúgy a 7600 itt jobb.
3/4 anonim válasza:
7600
"hogy az új ati modellek csakis kizárólag akkor futnak akkor jól ha van melletük egy rohadt erős processzor."
Az újak már AMD. :)
Ezt a Hardver-teszt.hu-n láttad?
4/4 anonim válasza:
Az első hozzászóló nem, hogy keveset, semmit nem tud! A rohadt sok fogyasztás meg a HD2900XT-re igaz is volt, de azóta az NV karik fogyasztottak rohadt sokat, generációkon keresztül, zsinórban. Az összes tesztoldal közül egyedül a Hardver-teszt áll azon a véleményen, hogy a Radeonokhoz erősebb proci kell, de azt nem írják ők sem, hogy CSAKIS akkor teljesítenek jól. A HD3000 szériával az AMD lépett először 55nm csíkszélességre és náluk volt először elérhető a DX10.1. Persze a HD3450 alsó kategóriás, HTPC kártya...bizonyos szempontból modernebb (és keveset is fogyaszt), de egy jócskán butított példány. A 7600GT is régi darab, de szerintem is gyorsabb (különösen régebbi játékoknál)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!