Melyik laptop lehet a jobb? Melyiket kéne választanom?
Figyelt kérdés
Adott 3 laptop egy Sony Vaio VPC-EH1L8E/B 15,5" notebook, Core i3-2310M CPU, FEKETE 3D karbon mintás burkolat, egy SONY VAIO VPC-EB3L9E/BQ 15,5" ÚJ fekete notebook, Intel Core i3 CPU, 4GB RAM, 500GB HDD, WIN7 PROF és egy HP Pavilion dv6-6125sl ÚJ GAMER notebook, AMD Fusion A6 QuadCore, Radeon HD6750 1GB Crossfire. Nem nagyon értek hozzájuk de az én szívem a HP-hoz húz. Kérlek segítsetek eldönteni melyik az erősebb jobb ill. életrevalóbb.2012. jún. 1. 13:23
1/5 flr. válasza:
Attól függ mire..ha játékra akkor a HP
2/5 A kérdező kommentje:
gondolom ezt a videó-kártya miatt mondod nem? a Sonykban csak sima integrált videó-kártya van?? és a igazándiból én a procikkal vagyok gondban nem tudom hogy melyik a jobb :/
2012. jún. 1. 13:32
3/5 anonim válasza:
De mire kell?
játékra videokártya kell leginkább
.
melesleg amd Fusion nem olyan rosz proci
ha netán proci igényes munkrá is kel
viszont integrált videokartyával nem fogsz tudni játszani sok játekal és amivel igen azokal is korlátozva
4/5 anonim válasza:
Melesleg a Sony elégé márka feláras sokszor
.
ugyhogy szerintem egyértelmü melyik a ketö közül
HP (jó márka nem kel félni töle, és procija is jóféle persze i3 Sandy melet nem anyira)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) hát azért jó lenne ha a gépen elfutna egy pár nagyobb játék, de én a prociktól tartottam igazán de most hogy írod hogy ez fusion se olyan rossz már biztosabb vagyok a HP-ban
2012. jún. 1. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!