Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SEGÍTSÉG! Milyen videokártyám...

SEGÍTSÉG! Milyen videokártyám van?

Figyelt kérdés
Ma raktam újra a windows-t de nem találom az ati radeon videokártyám dobozát, benne a telepítő CD-vel.Így még nincs feltelepítve a videokártya a gépemre. Csak annyit tudok, hogy ATI és 512 MB-os. A kártyára sincs ráírva, milyen típusú. Nincs meg a telepítő CD, se a doboza és még a típusát sem tudom. Mert ha legalább a típusát tudnám, drivert tudnék letölteni. Hogy tudom meg, milyen ATI kártyám van?

2012. jún. 1. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Majd ez megoldja neked:

[link]

2012. jún. 1. 20:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, de nem futtatja le a programot :(
2012. jún. 1. 20:59
 3/9 A kérdező kommentje:
rányomtam a futtatásra, de csak egy pillanatnyira felbukkanó kép volt és ennyi
2012. jún. 1. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
szedd le : everest home edition
2012. jún. 1. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. jún. 1. 22:11
 6/9 anonim válasza:

A gpu-z kisebb és könnyen megtudhatod vele amit akarsz:

[link]

2012. jún. 1. 23:20
 7/9 A kérdező kommentje:
A Validation ID-be be kell írni valamit? Vagy le kell töltenem a TechPowerUp GPU-Z v0.6.2-t?
2012. jún. 2. 09:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Az Everest Home Edition és a GPU-Z sem írja ki milyen videokártyám van .. :S
2012. jún. 2. 09:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani a problémát :) Lefényképeztem a videokártyám és beírtam google-be amit még tudtam róla és kiadott egy videot pont ugyanarról a kártyáról ami nekem van. Gigabyte Radeon HD4550 :) Köszönöm szépen ez eddigi válaszokat :)
2012. jún. 2. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!