Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A merevlemezt hogy kell...

A merevlemezt hogy kell berakni a gépbe?

Figyelt kérdés
Elromlott a gépem (nem tudom, hogy pontosan mi a baja), és a tesóm vállalkozott a javítására. Tegnap míg nem voltam itthon, szerelgette meg minden, ám így se lett jó. Én meg most megnéztem a gépházat, és -hozzáértés híján- mindent jónak találtam benne, meg minden. Viszont amikor alaposabban szemügyre vettem, a merevlemez nincs bent a helyén. Be van csavarozva meg minden, de még van belül vagy 2 centi hely. Ha kiveszem a csavart, egy kicsit tudom nyomni, de kb. csak 1 mm-t, tovább nem megy és ott az üres hézag. Lehet, hogy a tesóm rosszul rakta volna vissza a merevlemezt, vagy ennek így kell lennie? Egyébként ő azt mondta, hogy az jól van úgy ott, de még csak most 10-es és ugyan sokat ért a gépekhez, de ne tudom, hogy ezt jól csinálta-e. Ja, és a szerelő kilőve.
2012. máj. 31. 14:08
1 2
 11/11 karesz01 ***** válasza:

Ha a táp kábelt csatlakoztatod is .

Nem mernék rá megesküdni de az adat kábel is féloldalasan van .

Keresd meg hol van az érintkezők között egy üres hely és a kábelen is .

Majd dugd rá úgy hogy passzoljon .

2012. máj. 31. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!