A merevlemezt hogy kell berakni a gépbe?
Figyelt kérdés
Elromlott a gépem (nem tudom, hogy pontosan mi a baja), és a tesóm vállalkozott a javítására. Tegnap míg nem voltam itthon, szerelgette meg minden, ám így se lett jó. Én meg most megnéztem a gépházat, és -hozzáértés híján- mindent jónak találtam benne, meg minden. Viszont amikor alaposabban szemügyre vettem, a merevlemez nincs bent a helyén. Be van csavarozva meg minden, de még van belül vagy 2 centi hely. Ha kiveszem a csavart, egy kicsit tudom nyomni, de kb. csak 1 mm-t, tovább nem megy és ott az üres hézag. Lehet, hogy a tesóm rosszul rakta volna vissza a merevlemezt, vagy ennek így kell lennie? Egyébként ő azt mondta, hogy az jól van úgy ott, de még csak most 10-es és ugyan sokat ért a gépekhez, de ne tudom, hogy ezt jól csinálta-e. Ja, és a szerelő kilőve.2012. máj. 31. 14:08
1/11 anonim válasza:
Akár házon kivül is lehetne, csak legyen bekötve.
Nem ez okozza a gondot.
2/11 karesz01 válasza:
"2 centi hely"
Azért van ha akarod oda be rakhatsz egy ventilátort ami a (HDD-vinyo-merevlemez)elé hűtésnek .
A tesód mindent jól csinált .
3/11 anonim válasza:
Ha elfér tök mindegy , hogy hol van rögzítve a Winchi .
4/11 flr. válasza:
fényképezd már le pls..
amúgy mind a két oldalról kiszedted a csavarokat?
6/11 anonim válasza:
Fincsi egy merevlemez:P
Az az egy memória miért árválkodik a távoli slotban, milyen lap ez, a távoli az egyes slot?
Mi a hibajelenség?
7/11 anonim válasza:
Kicsi a kép de most nézem mintha a tápvezeték nem lenne rádugva a vincsire.
8/11 flr. válasza:
nincs hát..ha kiakarod szedni akkor mind a két oldalról szed kia csavarokat de amúgy ha azt a négy tűs rádugod a HDDre akkor menni fog.
9/11 anonim válasza:
Tényleg nincs áram ! Így ne várd , hogy berregjen !
10/11 cipi8 válasza:
Áram nélkül nem is fog működni, de lehet azért nincs is bedugva mert döglött, nem mondta hogy cserélni kell vagy valami? De amúgy nem mondta hogy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!