Mikor beszélünk cpu vagy vga limitről? Mindkét eset érdekelne mi a különbség köztük,vagyis honnan lehet megállapítani hogy melyik hardver "limites" ?
Köszi a válaszokat !
2012. máj. 30. 18:09
1/9 anonim válasza:
Processzor vagy videokártya korlátozás.
2012. máj. 30. 18:15
2/9 anonim válasza:
Ezt és is itt olvastam először, de ha jól gondolom ez azt jelenti, hogy ha egy adott konfig CPU limites, akkor ott a CPU a leggyengébb hardver vagyis a CPU limitálja - szabja meg - az adott konfig "erejét"...
2012. máj. 30. 18:17
3/9 anonim válasza:
CPU limit akkor van amikor a procid lassabban számolja ki a kép geometriai és fizikai számításait mint ahogy a vgad megjeleníteni, vga limit pedig akkor van amikor a proci gyorsabban számol mint ahogy a vga megjelenít.
2012. máj. 30. 18:18
4/9 anonim válasza:
Teljesen adja magát a dolog: ha a grafikai beállítások változtatásával nem változik semmi, akkor teljesen magától értetődő, hogy a processzor a limitáló tényező, és fordítva.
2012. máj. 30. 18:19
5/9 anonim válasza:
3. voltam: még annyi, hogy ezért kell optimálisan összerakni dolgokat egy gépben, nem úgy mint ahogy néhány cég csinálja(pl: computer imperium), hogy felesleges, csak pénztárca terhelő alkatrészekkel szerelnek össze 1 gépet, pl az egyik configjukban is i5-3570k ls gtx 560ti-t próbáltak eladni... hülyeség, i5-3570k feleslegesen drága az 560 ti pedig gyengécske lassan.. persze ezzel is szépen el lehet játszani csak annyi pénzből jobban is össze lehetett volna rakni 1 gépet
2012. máj. 30. 18:25
6/9 anonim válasza:
# 5
Igaz, ezért is nem ajánlunk előre összegányolt gépeket.
Amúgy az optimális gépnél is lesz valamelyik limitből az egyik, persze függ az is, hogy mit csinálsz azon a gépen, de olyan nincs, hogy egy konfignál nincs egyik se.
2012. máj. 30. 20:50
7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
De sajnos nem igazán értem... egyedül ez a válasz " # 4/6 Időpont ma 18:19" az, az amit félig meddig értek!
2012. máj. 30. 22:39
8/9 A kérdező kommentje:
Illetve bocs!! Ezt is értem! "CPU limit akkor van amikor a procid lassabban számolja ki a kép geometriai és fizikai számításait mint ahogy a vgad megjeleníteni, vga limit pedig akkor van amikor a proci gyorsabban számol mint ahogy a vga megjelenít."
de én azt kérdeztem hogy ezeknek a limiteknek mi a fizikai megvalósulása?!! pl játékok alatt hogyan érzékelhető egyik másik limit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!