Az lenn e a kérdésem hogy milyen Winchestert vegyek? Eddig egy 40Gb-os vinyóm van de szeretnék még venni hozzá még egy nagyobbat. Milyet vegyek nagyon örülnék ha valaki elmagyarázná nekem hogyan s mint csináljam és milyet válasszak.
Mennyi pénzed van rá?
Milyen géped van? Laptop, asztali (desktop)...
Milyen alaplap van benne? név,sorozatszám
milyen szabd csatlakozók vannak :
IDE, SATA...
Intel Celeron 2.4 Ghz proci
512mb ram
ASUSTek alaplap
SATA csatlakozó
Aszatali számítógép
akkor ha igaz egy satás vinyót bele tudsz még rakni a gépedbe
innen lehet válogatni például:
Egyébként hány éves vagy, csak hogy ne csapjon agyon az áram...
mert be kell szerelni a gépbe, vagy elvinni a boltba, hogy beletegyék,
vagy vehetsz USB-s külső vinyót is ha van szabad port, de ez lassabb mint a belső...
A sata szabvány lefelé kompatibilis, nekem a WD vinyóm sata 2-es
és az alaplapon 1-es csatlakozó van, de a 3-as nem tudom működik-e?
Sajna a Japánban történt katasztrófa óta megduplázódtak az árak :(
És ez is olyan téma hogy 100-an 100 féléről mondják, hogy ez nem romlik el, de amaz már meghalt nálam, úgyhogy majdnem mindegy mit veszel :D az alsóbb árkategóriákban.
A fontos adataidat mentsd el máshová is (DVD vagy másik merevlemez)
Nekem eddig a két WD vinyóm hibátlanul megy, a belső 460 napja, mondjuk a külső usb-s vinyót nem használom sűrűn.
nem, először keress valakit, aki szerelt már számítógépet és megmutatja neked, mi micsoda, hogy kell szétszedni, összerakni
másrészt elvághatod pl a kezed az éles fém részeken, vagy az áram, és ha elszúrod tönkre is mehet a géped, pl ha rosszul dugsz össze valamit, úgyhogy jobb ha nem kísérletezel ezzel egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!