Akyga táp? Vélemény?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 22:49
1/3 anonim 

válasza:

600 W-os 6000-ért . Hát nem tom . Nekem nem kéne . Teszel még hozzá 2000-et és kapsz egy 400-as FSP-t , ami erősebb ennél a 600-asnál !
2/3 A kérdező kommentje:
400-as fps-m van, csupán érdeklődtem :D
2012. máj. 29. 23:01
3/3 anonim 

válasza:

A töténet onnan kezdődik hogy anno kaptam a gépemen Codegen 400W táppal jól bírja a kis drága kb 6 évig ment rendesen aztán kiporoltam és valahogy nem akart onnantol kezdve forogni a ventillátora csak akkor ha én pörgettem be valami éles tárgyal.elmentem egy üzletbe szétnéztem volt egy kis pénzem és láttam egy kis tápot a hátsó polcon azt mondták a szervízesek hogy nincs vele semmi baj hát elvittem 5 ezerért,hát én nagyon megszívtam ezzel az Akyga 400 wattos táppal valahogy nem bírja a videókártyámat (HD 4850) mikor ilyen nagyvérű játékokat futattam mint pl:Crysis,Cod 7,hát fogta magát azt leállt valszeg túlmelegedett benne valami olyan meleg volt a táp (égett szaga nem volt,ja és árasztotta magábol a műanyag vagy nemis tom minek a szagát) a videó kártyám is meleg volt talán ennyire még nem, viszavittem kicserélték betettem azt hittem nem a táp a ludas hanem valami más megint elkezdtem egy játékot megint beadta a kulcsot áramot ad de a számítógépet nem lehet bekapcsolni visszaviszem majd és levásárolom valami másra, rájöttem ebből az esetből hogy nem szabad szar tápot vagy ismeretlen tápot venni a gépbe jelenleg egy OCZ Fatal1ty-re spórolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!