Hogy tehetem elérhetővé a wifit a routeremen?
Helló!
Le van titkosítva a routerem, jelszóval sem tudok belépni hogy mobilnetezhessek. Eléggé értek az informatikához, de routerek terén amatőr vagyok, szóval ha valaki megtenné hogy küld nekem egy linket vagy lépésről-lépésre leírja, hogy hogyan csináljam meg annak megköszönném :)
(nem úgy szeretném elérhetővé tenni hogy mindenki használhasssa, csak úgy hogy legalább jelszóval be tudjak lépni)
Ha értesz hozzá, akkor ne kérdezz ilyeneket.
Nem írtad, milyen routered van. Azt sem, hogy a jelszót ismered-e.
Amennyibe nem ismered a jelszót, lépj be a konfigurációs menübe, valahol a WLAN résznél kéne lennie egy "Secret" vagy "Passphrase" mezőnek, ahol a csatlakozáshoz szükséges jelszó van.
Amennyiben ismered a jelszót és mégsem tudsz vele belépni, akkor valószínűleg MAC címekre is korlátozva van a kapcsolat. Keress olyan menüt, ahol olyan mezőket látsz, mint pl 00:1A:15:BC:CD:EF, és ott add hozzá a mobilod MAC címét.
bizony akkor nagyon érthetsz hozzá
(mac címet ipconfiggal tudsz nézni, a géped kártyájáét)
de a mac clone az nem erre való, azt gyorsan felejtsd el
Wireless MAC filtering
valahol biztos ott van setleg egy screenshotot a menüről vagy valamit ajj... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!