Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudom lejátszani...

Miért nem tudom lejátszani pendrive-on a HD filmet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval 16 GB-os pendrive-ot formáztam NTFS-re, rámásoltam a filmet, ami ilyen: 1080p.HDDVD.DTS.x264.mkv. (11-12 GB). A TV-m Samsung UE40D5700. Ezt írja: Nem támogatott videocodec. (Asztali PC lejátssza.) Azért nem értem, mert ugyanezen pendrive-on - NTFS, mkv formátumú filmek - simán futnak, azzal a különbséggel, hogy azok csak pár GB-osak ill. 720p. Lényeg, hogy egyáltalán le tudok-e egy ilyen filmet játszani USB-n pendrive-on?

(Most dolgoznom kell menni, este jövök, nagyon megköszönném, ha valaki tudna tanácsot adni.)

2012. máj. 29. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A TV-k elméletileg nem tudnák kezelni az NTFS fájlrendszert. Én amikor külső winchestert vettem nekem mondta is az eladó hogyha Tv-re rá akarom kötni és HD filmeket nézni vele akkor Fat vagy Fat 32 re formázzam át.
2012. máj. 29. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól hogy a fáj végén .mkv van még lehet más kódolású a film.

Valószínűleg olyan kódolásban van, amit a TV nem ismer.

2012. máj. 29. 12:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Közben letöltöttem egy másik 1080p filmet, szintén mkv, azzal nem volt gond. (Az NTFS sem.) Talán az a HDDVD nem tetszett neki? Nem tudom.

Mindenestre köszönöm a válaszaitok.

2012. máj. 29. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!