Milyen gépet ajánlanátok 70-80 000 Ft-ig?
Csak netezésre használnám, esetleg CS-nek örülnék, ha menne rajta.Más elvárásás nincs.:) Esetleg építsek egyet? Úgy hallottam,hogy sokkal jobb tudásút lehet építeni ugyan azért az árért, mint ha egy készet vennék.:) Monitorom van, egér, billentyűzet meg lesz oldva.:)
Köszi a válaszokat!
Kisszériás, kézzel összerakott, nem drága, de megbízható gépek, három év garanciával.
www.qwerty.hu
Ja és a szerviz helyben van.
Összedobok neked egyet, majd eldöntöd tetszik-e...
Ház:
Alaplap:
Memória:
Merevlemez:
Processzor:
Tápegység:
Videókártya:
Jobbat nem tudok összeállítani ennyiért. :/
Ez jó az említett feladatokra (ha 1.6-os CS-re gondoltál).
A bővíthetősére is figyeltem, mehet még bele ram a jövőben és jobb proci is, meg a videókártya is a legolcsóbb ami kapható, de megteszi netezni, HD filmezni és egyebek.
Ha valaki tud jobbat, ne fogja vissza magát!
Ha pedig van SATA merevlemezed és használnád a gépbe, akkor annak árát megspórolhatod, a maradék mehet mondjuk jobb videókártyára, vagy amire akarod. :)
Sajnos IDE merevlemezt nem tudsz rákötni.
Én a pcx.hu-t ajánlom, van gépösszerakó, ahol alkatrészekből állíthatod össze a géped és a végén kiírja a teljes árat. A szállítás ingyenes!
CPU
LAP
VGA
RAM
HDD
DVD
TÁP
HÁZ csak példa
Ez sajnos kicsit többre jött ki (89370ft), de ha ennél olcsóbbat veszel, nem fognak jól menni a játékok. Igaz, te nem egy játékgépet szeretnél, de csak 10 ezerrel kerülne többe az általad megadott 80 ezres felső határnál, és ez már játékra is alkalmas gép! Érdemes még egy tízest spórolni! Ha ez nem szempont, válassz olcsóbb vga-t és olcsóbb Hipro tápot (350W) Akkor már ki kell jöjjön a 80 ezer-ből. A házat azért ajánlom, mert nekem is ilyen van. Jól néz ki, és ami fontos: van benne hely egy előlapi 120 cm-es ventilátornak. Én vettem bele folyadékcsapágyasat. A vinyót elé szereltem, így pont rá fújja a levegőt, amit beszív a házba. Van a házban gyárilag egy 8-9 cm-es hátsó venti, de az elég bóvli, hangos volt - ki is szedtem.
A Hipro tápokat inkább hagyjuk...
Elhiszem, hogy nem gépgyilkos, de Chieftec alá nem érdemes adni.
SAPPHIRE 11167-14-20R HD5570 512MB GDDR5 PCIE
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
MSI 760GM-P21 (FX)
AMD Athlon II X2 250 3.00GHz AM3 BOX
FSP FSP350-60APN
SEAGATE 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 ST500DM002
M-TECH M18 Fekete - Ezüst
NEC AD-7280S Fekete OEM
Összesen: 83.867 Ft
Picit több lett de egy viszonylag erős VGA van benne és minden új játék elfut kompromisszumokkal.
Esetleg itt van egy másik:
FSP FSP350-60APN
SEAGATE 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 ST500DM002
NEC AD-7280S Fekete OEM
ASUS F1A75-M LX
KINGMAX 4096MB DDR3 1600MHz
M-TECH M18 Fekete - Ezüst
AMD A6-3500 2.10GHz FM1 BOX
Összesen: 76.110 Ft
Ez valamivel olcsóbb de a processzorba van integrálva a GPU ami valamivel gyengébb mint az előző konfigban említett.
ipon.hu ról rendeld ha nemtudod összerakni akkor rámász a gépösszerakóra kiválogatod az alkatrészeket és kipipálod hogy "kérek összeszerelést 1905 ftért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!