A Gainward jó márka? Mernétek venni Gainward videókártyát?
Amúgy nagyjából most úgy áll a helyzet, hogy a Gainward GT 220 és a Sapphire HD 5550 között választhatok.
Vélemény?
"és nincs igazad abban hogy ez baromság."
De, igazam van. Aláírom nV-nél halottam én is ilyenről, de az elfelejted kérdező, hogy nem csak az számít, hogy egy kártya mennyire új. Egy HD 7770 újabb, mint egy HD 5870, mégis a HD 5870 oda-vissza veri a legtöbb helyen, például játékokban.
DE én a GT 220, HD 5550 párosról beszéltem, itt ilyesmiről szó sincs, szóval mielőtt letámadsz, csak egy kissé feltételed azt, hogy tudom mit beszélek.
Beszéltem egy programozó sráccal, ő is megerísítette, hogy az új technológiák, architectúrák sok esetben nem kompatibilisek a régi játékokkal (nem is lehet az, mert ha belerakánk a régi architektúrát, a kártyák fizikailag nőnének és nőnének és nőnének), ezt a problémát feloldandó sokszor az új hardver csak virtuálisan modellezi le azt a környezetet, amit a régi kártyák hardveresen tudtak.
Kicsit olyan ez, mint a DOS box. DOS-os játék se megy az új win-eken, erre van az emulátor, de az sem mindig működik 100%-osan.
Egyébiránt ő is azt mondta, hogy az Nvidia kártyákkal több a kompatibilitási gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!