Üdv. Van egy dell optilex 755ös gépem és benne ehhez való alaplap itt egy link az alaplaphoz. Milyen videokártyát ajánlotok ehhez az alaplaphoz ha cod mw3azni akarok? Illetve jók e az alábbiak a gépembe? Bagdi Dávid (Retemet123)
2012. máj. 27. 21:20
1/6 anonim válasza:
Egyiket sem.
ha csak ennyi pénzed van rá akkor
[link] őt, de 22-ért már van 6750-is.
Egyébként inkább az a kérdés milyen proci van benne.
2/6 A kérdező kommentje:
Intel Quad 2 duo 2*3ghz
2012. máj. 27. 21:32
3/6 A kérdező kommentje:
15ezer körül nincs Codhoz jó videókártya? Mert nincs rá sok pénzem Black opsozni akarok igazából de szerintem mind1 hogy melyiket mondom mert ugyan az a grafikai motorjuk...
2012. máj. 27. 21:45
4/6 anonim válasza:
Az a 4ezer nem sok, 15körül a 4850-esek mennek, amik nem rosszak de 2szériával régebbiek, ha már 1x ráköltesz szerintem inkább ezt vedd.
De ittvan. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget szerintem az elsőt veszem meg :D
2012. máj. 27. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!