Melyik alaplap jobb ha sata 3-as ssd-t és vinyot is akarok belerakni? M5A78L/USB3 vagy asrock 870 extreme 3 R2. 0
Figyelt kérdés
Iponba mindkettö egy árban van, de az asusban nincs sata 3 vezérlö, de megbizható mig az asrockban van sata 3, de nem annyira megbizható. Szerintetek melyik lenne jobb vétel? Vagy ekörüli árban van jobb?2012. jan. 18. 21:46
1/6 anonim válasza:
teny hogy az asrock nem annyira megbizhato, de ha fontos a sata3 csatlakozo akkor valazd eszt, ssd-hez kell a sata3 meg esetleg blueray irohoz is
2/6 anonim válasza:
de mibe kell? milyen a procid, vagy mit akarsz bele, szerintem erdemes az alaplapra kolteni mert arra lehet epitkezni, olcso alaplap alatt szerintem a csucs proci videokari is hamarabb tonkremegy es nm birja ugy
3/6 anonim válasza:
Az ASRock megbízhatóságával nincs semmi baj. Ugyan olyan jó mint egy ASUS, MSI. Szerintem jobb mint a Gigabyte. Bár, az Etron USB vezérlős lapjai nem jók, és a 870 extreme 3-an Etron USB van.
Ez már jó. Egy kicsit több, de ASMedia USB van rajta és SATA3 is van. Jó választás.
4/6 ~ cCorEe válasza:
Alex jól mondja. Semmi baj az ASRock lappokkal az ethron vezérlőt leszámítva ha azt veszed amit Alex mond akkor semmi bajod se lesz. Amúgy ASUS/MSI egy szint ASRock utána giga lapokat meg már szinte sehol se javasolják meg a vga-kat se nagyon hanyatlik az a cég.
5/6 A kérdező kommentje:
amd 960t procit pakolnék bele. És ha usb 3-at nem használnám akkor is müködne, vagy attól még ugyanugy meghalna az egész?
2012. jan. 18. 23:36
6/6 anonim válasza:
Ha nem használnád akkor nem lenne baj, de ha már rajta van, és az árában is benne van, én csak használnám. Később neked is jól jöhet az még. Szóval nem igazán jó az az Etron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!