Liccitáltam egy gépre és megnyertem. Vélemények? (pl alaplap, proci) Nem mostani játékokat akarok futattni hanem 2006osokat pl! bőv. Lenn
Figyelt kérdés
ALAPLAP: Asus P4 S800
CPU: Intel celeron 2.4Ghz processzor
RAM: 1 giga DDR1
HDD: 40 giga
VIDEO KÁRTYA: ATI RADEON 9600
köszönöm előre is :) bár én megbízom benne,mégse értek annyira gépekhez =)
2010. szept. 25. 13:33
1/7 anonim válasza:
attól függ mire szeretnéd használni.
-netre-filmre tökéletes
játékra már nem annyira:/
2/7 A kérdező kommentje:
hát nem mostani játékokra gondoltam :) nyilvánvaló hogy 2 magos procik kellenének hozzá..az asus alaplapról mik a vélemények? hamar tönkremegy,strapabíró?:)
2010. szept. 25. 13:45
3/7 anonim válasza:
Mennyiért vetted? 2006-os játékhoz is épphogy elég.
4/7 anonim válasza:
én ezt a konfigot letagadnám, és elbújnék szégyenemben, még flashre sem jó, ami manapság az internet meghatározó eleme.
5/7 A kérdező kommentje:
13:46-os : 19000 Ft
Flashre meg szerintem jó lesz,mert már van egy 10 éves p2es gépem,450 mhzes,azzal is lehetett játszani csak eléggé szaggatott..Namost kb ennek az ötszöröse..meg 192 mb ramja volt,ennek meg egy giga.régi játokokkal le leszek..meg pl végre kiprobálhatom a wowot :))
2010. szept. 25. 13:50
6/7 anonim válasza:
Azt nem mondhatom hogy megérte, mert nem. De a mostanid után igen nagy előrelépés lesz, és amire kell elegendő ahogy látom.
7/7 anonim válasza:
40 Gigás vinyó kevés.
HD videókat sem fog lejátszani jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!