Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemez partíciók összevoná...

Kogazo kérdése:

Merevlemez partíciók összevonását, miért nem engedi a win7?

Figyelt kérdés
Van két merevlemezem, és az egyik fel van osztva két partícióra. Hogyan tudnám őket újra összevonni? Lemez kezelésen, nem engedi az "üreset" törölni, mert foglalt 100 Mbyte ( az ntfs rendszer foglalja ).
2012. máj. 27. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert az üres nem üres, foglalt 100MB :)

A win7 lelkivilága ilyen tekintetben kiismerhetetlen. Van olyan partition manager, amelyik csak újraindítás után tud a particiókhoz nyúlni, van amelyik alapból, van amelyik csak minden 2. 3. próbálkozásnál... én ezt már nem értem.

A helyedben kipróbálnék másik partition managert. Én Paragon-t használok.

2012. máj. 27. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha egy rendszer által foglalt particiót mégis sikerül kitörölnöd, annak valószínű windows install lesz a vége :)
2012. máj. 27. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt hagyd békén. Egyszer már én is töröltem, és nem indult el a windows. Szerencsére a bootrec /fixboot és a bootrec /fixmbr parancs hatására jó lett.
2012. máj. 27. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet, hogy én nem futó Windows alól próbálnám, hanem pl. HIRENS Boot CD-ről.
2012. máj. 27. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
A boot cd veszélye, hogy ha valaki nem ért hozzá, a win sem tud "segíteni" abban, hogy mit nem szabad törölni. Bocs, kedves kérdező, de utána te fogsz szívni, ha nem jól csinálod.
2012. máj. 27. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A 100MB-osat akarod összevonni a többivel? Annyit nem ér az egész. Ha meg nem azt akarod, akkor hagyd békén a 100MB-osat és vond össze a többit...
2012. máj. 27. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!