Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem akar működni a...

Miért nem akar működni a merevlemezem? (lent)

Figyelt kérdés
Van 2 db merevlemezem. Az egyik egy 18 GB-os, ezen van a Windows (XP), illetve van egy 500 GB-os Western Digital, ezen játékok stb. Az 500 GB-os egyik napról a másikra nem akar működni: egyik nap még minden rendben volt, másnapra lelassult a gép annyira, hogy kb. 5-10 perc mire behozza az asztalt már az 'Üdvözöljük' felirat is nagyon lassan jelenik meg. Most kérdezhetitek miért pont a merevlemez a hibás? Azért mert ha kiveszem a gépböl megy rendesen, pedig eddig ment azzal együtt is. Különbőző átalakító kábelek + egy kártya segítségével csatlakozik a gépemhez. Az egyik kábelt már kicseréltem, de ha berakom a melevlemezt és elinditom r*hadt lassú lesz a gép, ill. a sajátgépben megjeleníti a merevlemezt, de megnyitni nem engedi, hibaüzenetet ír ki hogy vmiért nem lehetséges. Tudtok esetleg segiteni miért lassult be a gép (biztos hogy emiatt a merevlemez miatt)? Kábel hiba sztem nem mert mondom az uj. Esetleg a kártya? Vagy a táppal van vmi? Tényleg nincs ötletem. Help!

2012. máj. 25. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ellenőriztesd le a Hard Disk Sentinel nevű programmal.Az kiír minden hibát a merevlemezről.
2012. máj. 25. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó de ha berakom a merevlemezt akkor annyira lassú lesz a gép, hogy a netet se nyissa meg nemhogy töltsek le, meg telepítsek programokat. xD De sztem a táp lesz a hunyó.
2012. máj. 27. 12:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja de azért köszi:D
2012. máj. 27. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szívesen.Amúgy most én is vinyó problémákkal küzdök. Lehet hogy tele van hibás szektorokkal (mint most az enyém).

Töltsd le a HDD Regenerator nevű programot.Ezt lehet pendrive-ról és cd-ről is bootolni,úgy hogy a windows-nak

nem kell elindulnia.Megkeresi és kijavítja a hibás szektorokat.

2012. máj. 31. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nálam a táppal lesz valami, majd ha jobb tápom lesz (lehetőleg nemsokára) és akkor se működik, akkor lehet megpróbálom! :)
2012. jún. 3. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!