Veszek egy új gépet szerintetek?
Hellosztok!
Játszásra vennék egy csúcs gépet amivel sokáig nem lenne semmi gond
erre gondoltam
sokan mondták készen nevegyek gépet
ezért is gondolkozom hogy ebbe avidikártya nem a legjobb
(szerintetek a procija és a többi jó benne?)
processzor
Intel Core i7-3770 "Ivy Bridge", 3.5/3.9GHz, 4 mag, 8MB cache
alaplap ASUS P8H61-M LE/USB3 rev 3.0: new B3 revision
memória 8GB Kingston DDR3 1333MHz dual channel
SSD 256GB OCZ Vertex 4 SATA-3 SSD
grafika Intel HD Graphics 4000
ház Cooler Master Silencio 550 zajszigetelt
tápegység Chieftec iArena 500W
optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-író
leírás
Felsővezetői igények alapján állítottuk össze az exkluzív Imperium BOSS PC-t! A főnöknek mindenből a legjobbat kell kapnia: a lehető leggyorsabb rendszer- és alkalmazásbetöltés, letisztult design, a lehető legcsendesebb, hibamentes működés. Mindeközben a gép teljesítménye extrém magas, fogyasztása nevetségesen alacsony: a főnök gépének minden paramétere jobb! Nem hibásodik meg, a porszűrőnek hála nem lepi el a por, villámgyors USB 3.0-ás pendriveokat tud fogadni, működik az SD kártyaolvasó. Nincsenek problémák: a főnöknek megoldásokra van szüksége, az Imperium BOSS PC a megoldásról és a problémamentességről szól, akár 4 év helyszíni jótállással!
nagyon örülnék egy öszinte és normális válasznak
örülnék annak is hogyha mondanátok mást
nekem az a célom hogy 200 ezerböl vagy 230 (maximum) kijöjjek egy bika géppel
többért szerintem fölösleges venni és nincs is több pénzem :)
nekem ebbe a gépbe max a vidi kártya szur szemet és nektek?
Igen, elég a 450W, igazából még sok is.
RAM-ból én is azt akartam ajánlani, amit az 55%-os válaszoló. :)
aligvárom hogy fater hazajöjjön külföldröl és már rendeljem is :P
ez az oldal biztonságos :P? elégjónak tünik
"A 600 W alatti Chieftec tápok vásárlásával óvatosságra intenék mindenkit.Az elmúlt 3 hétben 2 db 2 éves Chieftecet cseréltem, egy 400-ast és egy 450-t.Szétbontva a lecserélt tápokat a meghibásodást egy kritikus pozicióban levő rongy minőségű Capxcon 1500 mF/16V kondenzátor okozta.Kiváncsisából kicseréltem és nem volt más baja a tápnak.
A Capxcon kondikról csak annyit,hogy a cégem egy év alatt 79 000 euró veszteséget szopott be,mert az általunk használt modemekben 1 db Capxcon is volt. A Capxcon annyira rossz ajánlólevél,hogy ezek után nem vásárolok Chieftecet. Marad az FSP, a Corsair és a Lian Li."
van másféle táp? amijó még ebbe a gépbe :S ez igy elégrossznak hangzik ez a táp
Táp miatt ne aggódj.
Személyes tapasztalatom nincs vele, itt Szlovákiában nem sok Chieftec CTG táp van, de sok gépet ajánlottam vele, és egyikkel sem volt baj.
Ha mégsem bízol benne, jó választás még a FSP Hexa 400w vagy 500w.
Ha kell, vedd az i5 2400-at, de szerintem a 300MHz nem éri meg a felárat. Abból inkább 8GB RAM.
értem :P tényleg logikusabb döntés lenne hogyha inkább 8 gb ram :P
amugyezt a kommentet is ugy mutatta ismerösöm
ahogy megnéztem ebbe a gépbe is 450 w van és erre már a gépes is azt mondta hogy nagyon jó szóval maradok ennél a tápnál (de azt is megköszönöm ha linkeltek egy más fajta tápot :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!