Miért van az, hogy a procim majdnem mindíg 100%-on teker? Főleg online filmeknél, de mostanában bármit is csinálok nagyon sűrűn van a plafonon és fagy a gép.
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 14:25
21/22 cipi8 válasza:
Mi fenének használjátok amúgy is az a fos Chrome-t. Mi a baj a Firefox-al vagy az explorer-el. Én már vagy 5 éve a Firefoxot használom gyors, megbízható, és egyszerű a kezelése. Kell ettől több egy böngészőtől. Én is ki próbáltam már egyszer de egyáltalán nem tetszett.
22/22 anonim válasza:
számomra teljesen megfelel a chrome. letisztult és az első-höz képest teljesen stabil illetve gyors.
egyedül ezt nem értettem, hogy a folyamatoknál miért jelenik meg többször. de sztem erre nyitok egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!