Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem lehet mostanában...

Miért nem lehet mostanában online filmeket nézni?

Figyelt kérdés
mióta beszüntették a megavieo-t azóta minden oldal törli lefele a fájlokat. nem tudtok 1 rendes filmnéző oldalt ami működik is?
2012. márc. 30. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Igen, a megavideo halála után szinte az összes normális a kardjába dőlt, de a putlocker még él és az eddig kevésbé ismertek is jönnek felfelé pl xvidstream
2012. márc. 30. 17:08
 2/9 Deviso ***** válasza:
56%

Putlockerfilmek.blogspot.com

Itt főleg putlockeren találhatsz filmet (most közel 700-at) elég felhasználóbarát és nincs tele reklámokkal.

nem kell regisztrálni sem, ami tök jó :)

2012. márc. 30. 17:50
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi bár ma a putlocker se jön be nekem valami olyat ír ki hogy nem találja a szervert na sebaly holnap is megnézzük
2012. márc. 30. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
törölni mindenhonnét szoktak.viszont figyelmeztetlek,hogy mostanság rengeteg olyan oldalt találok,ami online filmnézőként hirdeti magát,viszont regisztrálni kell,amihez elkérik a bankszámlaszámod.nem hiszem,hogy te olyan hülye lennél,hogy megadd,de azért szóltam.
2012. márc. 30. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az inkább az lehet, hogy törölték azt a filmet a szerverről.

Ilyen előfordul, de ettől a tárhely még él.

Törölni egyébként leggyakrabban akkor szoktak ha X napig (többnyire 90, de tárhelye válogatja) senki nem kattint a filmre. Érthető, hogy a végtelenségig nem tárolják, ha a kutyát se érdekli.

2012. márc. 31. 01:10
 6/9 A kérdező kommentje:
nem soha nem adtam meg és nem is fogom
2012. márc. 31. 11:46
 7/9 A kérdező kommentje:

mármint a bankszámlaszámot :D

de szerintem 1értelmű hogy se telefonszámot, se semmilyen ilyesmi adatot nem adunk meg

2012. márc. 31. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
persze,csak a biztonság kedvéért szóltam :)
2012. márc. 31. 11:56
 9/9 A kérdező kommentje:
ok :D
2012. márc. 31. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!