Két monitorból hogy csináljak egyet?
Sziasztok, Szeretném elérni hogy a két egyforma monitoromat 1 monitornak lássa.
Vagyis nem 2 X 1280*1024
hanem 2560X1024
Játékok miatt lenne rá szükségem, egyszer már beállítottam, azóta nem megy...
Köszönöm az Inteligens válaszokat. Reméltem hogy van itt normális ember is, de csak az ilyen gyökerek találnak meg. A kiterjesztés nem jó. Mert akkor még két monitor lesz. És a játékok egy monitoron fognak indulni...
Mindegy megpróbálom megoldani. Azért ez az oldal sokat elárul az emberek többségének értelmi szintjéről.
Köszönöm a gyökér jelzőt csak segiteni probáltam !!
pont a te fajtád miatt válaszolunk néha GYÖKÉR modon mert azért kapni jó de adni is :))
Nem fogom helyetted átt bogarászni !
ma 11:51
VIGYÁZZ NEHOGY TROLL LEGYEN BELÖLLED :))
Elnézést kérek mindenkitől, nehéz hetem volt. Nos egy GAINWARD 9600GT 512MB videokártya, 301.42 verziós driver-el.
2 monitort régóta használok, de a játékokban nem megy, vagy 1. monitor vagy 2.-ra engedi.
Egyszer sikerült.
(Fenn van az ultra monitor is)
Nekem sosem volt nvidia kártyám, Radeonos vagyok ám a Catalyst-ban nem okoz gondot az asztal kiterjesztés. Be lehet állítani pedig, méghozá úgy, hogy mind a két monitort lássa. Nézd át jobban a beállításokat. Biztos van olyan beállítási lehetőség, ha látja a monitorokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!