Laptopomban DDR Ram van, lehet-e helyette belerakni más RAM-ot? Holnap akarok venni egyet, mit kell a RAM-ról tudnivásárlás előtt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 16:30
1/4 Direttore válasza:
Ha sima DDR1-es ramod van benne, akkor sajnos nem tehetsz bele másfajtát.Egyes új hybrid alaplapok tudnak kezelni kétfélét is, de szerintem még nem igazán forrta ki magát a technológia.És hogy mit érdemes figyelni memóriavásárláskor? Hát szerintem elsősorban azt, hogy Kingston márkájú legyen, és nem utolsósorban a memória sebességére. Sima DDR ramoknál a legmagasabb órajel 800 Mhz
2/4 anonim válasza:
DDR1nél csak 400mhz a plafon, DDR2 már 800ig megy. Jó lenne ha leírnád a gép típusát, akkor egyből meg tudom mondani, mit vegyél bele.
Nemcsak a Kingston jó, Hynix, A-data, Geil, Corsair, Kingmax, G.skill, stb. mind jó márkák, ezen nem kell parázni.
3/4 anonim válasza:
Ráadásul csak laptopba való RAM megy bele, nem asztaliba való...
4/4 Direttore válasza:
Ja, bocs. valóban elírtam az órajelet.Köszönet az előttem válaszolónak a kiigazításért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!