Mire jó az az USB 2. 0 bemenet ezen a Routeren?
2012. máj. 22. 19:54
1/7 anonim válasza:
Lehet rá vinyót dugni. Töltesz rá speciális firmware-t, és akkor tud a router torrentezni gép nélkül.
3/7 anonim válasza:
Főleg annak, aki nem torrentezik...
4/7 anonim válasza:
Hát nekem spec. egy 2TB-s WD Green HDD-m majdnem tele van 1080p filmekkel. Gondolkodom rajta, hogy beszerzek egy ilyen routert...
5/7 anonim válasza:
nekem ilyen routerem van , én arra használtam , hogy rádugtam külső vinyót , pendrive-t , és nem is kell hozzá másik , gyári firmware-el is meg lehet csinálni , és elértem az összes rádugott gépről.... de asszem wifiről is el lehet érni , bár azt nem próbáltam....
6/7 A kérdező kommentje:
torrentezek, jó lessz az :D
2012. máj. 23. 15:22
7/7 P.O.C. válasza:
Alap firmware -el csak USB vinyót, pen drive -ot tudsz rá kötni és megosztani azt hálózati meghajtóként a többi gép számára. Alternatív firmware -el (OpenWrt, DD-WRT) ezen képességen felül gyakorlatilag bármire használhatod, pl. USB nyomtatószerver, stb. Sőt akár 3G/HDSPA modemeket is tud kezelni.
Nekem is ilyenem van. OpenWrt Backfire 10.03.01 fw -t használok rajta, megy a torrent gyönyörű szépen. Az elején (főleg zéró Linux tudással) nehézkes beállítani, de utána megy mint az óramű. Csak ajánlani tudom. Ennél olcsóbban nem veszel ilyen tudású router -t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!