Ha veszek egy komplett pc-t, jár hozzá alap op. Rendszer?
Tudom,amatőr kérdés...Nem annyira értek ehhez.Fontos lenne a mihamarabbi válasz.
(Ezekből választanék új gépet [link] )
Nos,nekem leginkább Gamer pc kéne,amin elfusson mondjuk a COD 8 vagy Black ops vagy valamelyik cod rész...és max ilyen 90 ezret szeretnék rá költeni (minél olcsóbb,annál jobb)
akkor honnan lehetne összerakni,melyik weboldalról?
és vmi ötlet összerakásra,a fent írtak alapján?
akkor lécci írjatok pc konfigot,amin legalább minimum elfut valamelyik cod rész (mondjuk a 4. része)...
ipon.hu-n is körbenéztem
azt még nem értem,hogy,azt írta,hogy nem kell videókari,mert az alaplaphoz már jár egy,
de az alaplapnál nem írja,milyen jár hozzá
segítsetek lécci még
ezt dobtam össze:
NTEL Pentium G620 2.60GHz 1155 BOX
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
ASROCK H61M-S
M-TECH M18 Fekete - Ezüst
FSP Hexa 400W
NEC AD-7280S Fekete OEM
SEAGATE 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 ST500DM002
VTX3D VX6750 512MBD5-H PCIE
Összesen: 89.200 Ft
de ha megdobnád egy 10esel vehetnél a 6750 helyet egy ilyet: [link]
flr.
ezeket az ipon.hu gépösszerakójába nem is találtam meg
de akkor ez ha megvenném, már bedugás után működne,és járna hozzá windows 7 sima?
és azt írja,már van benne videókari,attól a jót fogják belerakni,nem a rosszat?
lécci segítsetek még
Ha nem tudod összerakni kérhetsz összerakást ha kipipálod hogy "kérek összerakást kb2000ftért" vagy valami ilyesmit.
De op.rendszer nincs rajta..gondolom még nem raktál wint szvsz inkább kérj meg vkit hogy tegyen fel neked..hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!