Intel apu van lesz?
HI!
Olvasgattam az AMDnek már van APUja az intelnek mikor lesz? vagy van már?
Az intel i szériánál az intel smart cache az mi az?L1? L2? vagy L+ vagy L1+L2+L3
és az ivy milyen az amdhez képest? az apu szempontbol?
megéri most venni vagy inkább várjak amig kijön az uj széria az A10 amdtől v inteltől a következő
Az ivy az, a következő a haswell lesz.
A smart cache bullshit pr elnevezése az intelligens továbbfejlesztett gyorsítótár, a Core 2-vel vezették be, a lényege, hogy a magok osztoznak a cache-n, így csökkentve az elérési időt(a definiálásom lehet nem a legpontosabb memóriából, de a kereső neked sokat segíthet).
Az ivy APU-ként milyen? Szar. Az új i7-ek kaptak egy A4-es apu szintű GPU-t, a többi meg említésre se méltó.
Ha mindenképp apu-t akarsz várj a trinityre.
az mikor jön ki?
amugy olvastam a trinityről 4mag és max 35 w kicsit furcsán de annál jobban hangzik
az egyetlen baj van vele az hogy nem tudni mikor jön ki vagy én vagyok vak
ha te tudnád és én lennék vak vagy a forrásom rossz akkor kérlek ird le
tudom nem vagy jós de kb mennyire várható árban? ha nem tudod pontosan (pl hivatalos forrás) akkor te mennyit tippelsz?
elvégre az A8 nem lett olyan drága talán ez sem lesz az
mit gondolsz?
köszi a választ
mindenesetre teszek majd félre rá
további szép estét
Neked is.
Am szerintem később még nézz rá a kérdésre, van egy olyan érzésem, hogy erre a kérdésre még lesz válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!