Ez a gép milyen játékokat és, hogy visz el?
Figyelt kérdés
proci:Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz, 6MB cache
ram:6gb ddr2
videokártya:ATi Radeon HD 6450 1GB DDR3
2012. máj. 21. 15:55
1/12 anonim válasza:
vga elég gyenge.
Elvinni elvisz minimumon szinte mindent, de sokat ne várj tőle, HTPC kártya az igencsak.
A többi teljesen jó játszani.
2/12 anonim válasza:
A CPUval meg a RAMmal még nem is lenne akkora hű de nagy gáz, de az a VGA kérem nem játékra termett... :(
Fifázni tudnál vele, másra nagyon szerintem nem alkalmas.
3/12 A kérdező kommentje:
és nvidia 430gt 1gb sal?
2012. máj. 21. 15:59
4/12 anonim válasza:
A VRAM egyáltalán nem mérvadó, ha GDDR5 akkor nyilván jobban, de én úgy tudom hogy a GT430 (mert gondolom ez akart lenni) sem volt soha egy nagy erőmű.
5/12 anonim válasza:
Meg vannak már ezek az alkatrészek? Ha nincsenek, ne is vedd meg.
6/12 anonim válasza:
Játszani az E8500 nagyon príma, kis tuninggal hasít az, azzal semmi gond.
Ebben az árban csak az Ati kártyái érnek valamit. 6750, 6770, 6850, kb ezeket venném hozzá.
7/12 A kérdező kommentje:
még nincsennek de nem szeretnék vagyont füzetni,hogy játszhassak
2012. máj. 21. 16:07
8/12 anonim válasza:
Mennyi pénzed van rá?
Mid van most,és mi kell?
9/12 anonim válasza:
Így van, összerakunk neked olcsón jó gépet. Esetleg még a hardveraprón nézhetsz használt konfigokat.
10/12 flr. válasza:
Amit a kérdésben említettél félkonfig..azt most akarod megvenni?inkább tegyél le róla..mennyi pénzed van a gépre?/mi kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!