Elég lesz hozzá ez a gép?
Figyelt kérdés
a bátyám odaadja a gtx 690 es videokártyáját amíg ausztriába dolgozik. ha elcsesződik a kártya akkor nekem k.o. a gépem: asrock 870 extreme3 R2.0/ FX 4100 /8Gb hyperx blu 1600kit/akyga 600W. a mostani kártyám egy hd 6770 es, kiváncsi leszek h fog muzsikálni egy 300 rugos állattal.2012. máj. 20. 16:01
1/10 flr. válasza:
nehogy belerakd!!
az a táp kész életveszély..neked aztán K.O. lesz ha belerakod..inkább hanyagold.
Ha beleakarod rakni akkor vegyél Chieftec CTG 600at..most így nem rémlik mennyit zabál az a 2GPUs állat de 600 elég lesz neki lehet sok is de inkább:D
Amúgy CPU limit lesz.
2/10 flr. válasza:
na szóval egy ilyenre ruházz be: [link]
3/10 anonim válasza:
egyetértek az elöző iróval valóban jobb táp kéne.vegyél egy 80plusos tápot és mehet bele.
4/10 A kérdező kommentje:
de miért ne? most mondtátok h még sok is lenne a 600W
2012. máj. 20. 16:40
5/10 A kérdező kommentje:
nagy lenne a cpu limit?
2012. máj. 20. 16:43
6/10 A kérdező kommentje:
megkérdeztem bátyámat és azt mondta úgy 300W körül zabál.
2012. máj. 20. 16:46
7/10 flr. válasza:
Az a táp ami a mostani gépedbe van egy ottvar sz*r utángyártot kínai táp..ha belerakod a 690t 100%os eséllyel elszáll a táp és kitudja mit visz magával..lehet kib*szhatod az egész gépet a kukába..de próbálkozz nyugodtan.
8/10 anonim válasza:
Nem a táp teljesitményével van a baj,hanem a megbizhatóságával.Lehet hogy egyszer elfüstöl és az egész gép rámegy.Most 12e forintot rá tudsz áldozni.:)
9/10 flr. válasza:
Nem a teljesítmény számít csak..hanem a minőség is.
10/10 A kérdező kommentje:
az a gáz hogy pont nincs pénzem semmire ezért maradok ennél a csórika tápnál. de a gtx et nem merem beletenni. ahogy tudok veszek egy új tápot. köszi mindenkinek. ha most nem kérdezek, akkor tuti h életem végéig menekülhettem volna a bátyókám elöl.
2012. máj. 20. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!