Az AMD processzoroknak milyen előnye és hátránya van az Intel-ekkel szemben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 11:43
1/12 lindmayer válasza:
ár\teljesítményben jobbakat ad
illetve az integrált videóvezérlője sokkal jobb az intelessel szemben
hátránya az hogy vannak olyan spéci programok, mint videovágó fotószerkesztő alkalmazások amik az inteles processzorokat jobban támogatják, meg az hogy az inteles procikat jobban lehet húzni
2/12 anonim válasza:
Azt szokták mondani AMD játékra, Intel munkára.
De teljesen mindegy, kinek mi jön be, van 100 ilyen kérdés, keress rá.
3/12 anonim válasza:
#2: i5 játékban veri az FX-8120-at? Na most akkor mivan?:D
4/12 anonim válasza:
Igen . Az Intel üti az AMD-t . Hiába a 8 mag , elmarad a teszteken .
5/12 anonim válasza:
Ha már a kérdés hülyeség, legalább ne üljetek fel a lóra...
Kérdező ezt nem lehet megmondani, rengeteg típus van, nem mondtad mire kell, mennyiből, stb..
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez egy általános lexikális tudást bővítő kérdés , nem vásárolni szeretne a páciens !
7/12 anonim válasza:
Akkor is kellene két modell típus, mert találomra összehasonlíthatom én egy Prescott magos P4-et, egy bullal, vagy egy sandy e-t egy duronnal.
8/12 anonim válasza:
Igaz . Ilyenkor az azonos kategóriát kell vizsgálni .
10/12 anonim válasza:
Jelenleg az AMD jó úton halad az FX-es asztali processzoraival, viszont anyagi okok miatt lépéshátrányba került az Intellel szemben, így nehézkes legyártania processzorait. Ezért kell még mindig a 0.32-es csíkszélességgel beérnie. Szerintem ugyanazon a technológián, minden bizonnyal az AMD jobban teljesítene. Lásd a Phenom II vs Core2Quad esetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!