Elég hülye kérdés, de valaki segítene elmonda hogy alaplapot hogyan kell bekötni a házba?
Figyelt kérdés
Szóval.Van egy mATX es alaplapom és már becsavaroztam a házba.A winchestert is bekötöttem meg a lemezmeghajtót is.
A gond az hogy nem vagyok egy gépzseni és nem értek hozzá.
Egy csomó pici kábel van amit nem tudom hova kell illeszteni.Pl.:H.D.D.,SW RESET,SW POWER.
Segítene valaki?
2012. máj. 18. 19:47
1/11 flr. válasza:
Naszóval..az alaplaphoz mellékeltek egy szép kis utmutatót abba minden benne van:))
2/11 A kérdező kommentje:
Nme kaptam.xD
2012. máj. 18. 19:50
3/11 anonim válasza:
Az alaplapod tipusának megfelelő manual-t töltsd le, és abban benne kell lennie. Elvileg a lapon is rajta kéne lenni a csatlakozóhelyek mellé írva ugyanezeknek a jelzéseknek ( SW reset, azaz reset gomb, SW power, bekapcsoló gomb), de sajnos nem minden lapra írják rá.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát ezen van minden de ezek nincsenek.
2012. máj. 18. 19:53
5/11 anonim válasza:
Alaplapod márkája és tipusa
??
pl:asus34h78/óó
mondjuk
7/11 anonim válasza:
Jobb esetben a kis kábelek pöckeire rá van írva mi micsoda, és az alaplapon a kártyahelyek alatt kicsit jobbra van sok kis tű, és pici betűkkel meg van jelölve mit hova kell dugni (Szerintem ugyanazokat az írásokat láthatod, amin a kis pöckökön szerepel). Én se vagyok gépzseni, de sikerült kifilóznom amikor a gépem raktam össze.
8/11 A kérdező kommentje:
Intel DH55TC
2012. máj. 18. 19:56
9/11 anonim válasza:
Vidd inkább pc szervízbe :D távtartókat is rakj be nehogy rövidre zárd az alaplapot :D
10/11 A kérdező kommentje:
A kábelre van írva,de az nem eggyezik sehova.
2012. máj. 18. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!