Laptop winchester probléma?
Figyelt kérdés
Bekapcs után néhe elkezd egy "klattyanó"hangot adni,tudom,ez a fej leparkolása.De normális az hogy ez a klattyogás kb 3mp-enként előjön,vagy 1 percig?2012. máj. 17. 19:58
1/4 anonim válasza:
hát, ha valóban a vinyó adja, akkor az annyira nem jó... érdemes megnézni egy diagnosztikai programmal, pl. hard disk sentinel, ott leírja, hogy milyen kondícióban van és kb. mennyi van még hátra az üzemidejéből
2/4 A kérdező kommentje:
kondíció teljesítmény 100%,több mint 1000nap :)Valamint még megfigyeltem,hogy bekapcsolás után kb 5 percig,szinte majdnem folyamatosan solgozik,akkor hallom is,és a laptop LED is jelzi.Ez azért lehet,mert akkor olvassa be a dolgokat?
2012. máj. 21. 14:28
3/4 A kérdező kommentje:
JA! meg kb 5mp-enként jelzi ügye a led,hogy dolgozik a gép,és akkor is hallom néha a hangot,de csak kb 2 mp,amig villan :)
2012. máj. 21. 14:30
4/4 anonim válasza:
igazából nem tudom, milyen winchestered van, van különbség ezek között is, van, amelyik jobban kattog, van olyan, amelyik kevésbé...
ha a program azt írja, hogy jó a vinyó, akkor elvileg baja nem nagyon lehet.. (legalábbis én nem gondolnám)
amikor ugye bekapcsolod, betölti a rendszert a vinyóról, akkor persze folyamatosan dolgozik és ha vmit csinálsz a gépen, amihez kell a vinyóról olvasni, szintén dolgozik a vinyó és ha nagyon kattogós, akkor ilyenkor kattogni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!