Gamer konfig 100k-ból?
Valaki összerak nekem 100k-ból egy konfigot?
Battlefield 3hoz kell, nemkell ultran hogy menjen, csak vigye rendesen. Ha kell,akkor picit meghaladhatja a 100k,de a nemmuszáj,akkor ne.
Képernyő, egér, bill, hangszóró nemkell...
Hasonlítsd össze ezzel :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Irányadó, nem kell pontosan ugyanazt venni.
De gratula neked is, szerintetek teljesen rendben van ez 100k-ért. Mikor a bf3nál nem árt a több szálon való futás.
I3 2100, X4 955, X4 965, X6 1055T
Vga gtx 460, 6850
Ezek alá nem adnám, ha van 100ezerem. A többi alkatrész már csak részletkérdés.
hardverapro.hu
"Nem kell levonni konklúziót meg teszteket bújni, á nem."
Szerintem jóval több tesztet bújtam mint te, ha már ilyesmivel dobálózol. Amúgy igaz, hardveraprón összelehet vadászni jobbat is, de a kérdező még nem válaszolt arra, hogy játszik e a használt piac eddig. Újonnan meg ha tetszik ha nem 100-ból ez van, hiába vered itt magad.
Na de kérem, egy pentiumot ajánlani? Battlefieldhez? Mikor a fizika miatt erőteljesen processzor igényes, akkor már egy sandys i3 vagy phenom. több szálon való futás.. nem egy pentium... és ha ott tartunk lehet hardveraprol új cuccokat is venni nem csak használtat, 28-30-35ezer zsír új 6850-ek.
Igen verem magam, mert nem veszitek figyelembe ezeket.
"Na de kérem, egy pentiumot ajánlani? Battlefieldhez? Mikor a fizika miatt erőteljesen processzor igényes, akkor már egy sandys i3 vagy phenom. több szálon való futás.. nem egy pentium..."
Ez azután érvelés volt, most őszintén sírjak, vagy nevessek?
A VGA limit fogalma nem tiszta ugye? Több szálon való futás...a mai játékok legtöbbjénél így van, a tesztek alapján még se panaszkodnak a két magos CPU-kra az "erősebbik" fajtából.
"Igen verem magam, mert nem veszitek figyelembe ezeket."
Miért nem azzal kezdted volna? bírom én azt a hisztit amit levágsz, mielőtt leírnád tisztán mit akarsz. Gondlom a Gianni boltja féle helyekre gondolsz, ha a kérdezőnek megfelel akkor nyugodtan, a srác elég szép hírnévnek örvend, és megbízató is. Szóval nem értem miért nem tudod egyenesen leírni mire akarsz kilyukadni, képzeld bevallom, elsőre eszembe se jutott ez, a tipp tök jó, és legalább a többi baromságtól megkíméltél volna.
Ezio régen még talán tudtál normálist választ adni..
Hát változnak az idők, amúgy mire hardveraproról összeszedi a cuccokat meg kipostázák stb. ott van hogy 110-120
és gtx460?facepalm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!