Gamer konfig 100k-ból?
Valaki összerak nekem 100k-ból egy konfigot?
Battlefield 3hoz kell, nemkell ultran hogy menjen, csak vigye rendesen. Ha kell,akkor picit meghaladhatja a 100k,de a nemmuszáj,akkor ne.
Képernyő, egér, bill, hangszóró nemkell...
Asrcok h61 hvs 12k
intel pentium G840 18k
4gb kingmax memó 6k
7750 30k
vmi asus vagy mtech ház 4k
nec/samu odd 5k
chieftec iarena 400 8k vagy fsp hexa 400w ez 10k de jobb lenne.
és vmi 500Gbos WD/seagate vinyó(7200as) 16k
na kb ez így nagyvonalakban.
"Én össze szoktam rakni a gépeimet de ahhoz kell min 1/2 óra, hogy megnézni, hogy mi mihez jó"
némi tanulás, és ez fejből is fog menni, és kb 3-4 perc kellesz, de addig is ne ajánlj már olyan oldalt ahol aránytalan, előre összerakott vackok vannak.
Amit az első írt az jó, kikeresni meg nem nehéz egy webshopnál. Ja és tápnak mindenképp a Hexát.
100 ezer forintért pofásabb gépet össze lehet rakni, mint egy 2 magos szart, egy 4850 szintjét hozó vga-val.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele.
Akkor hajrá, persze újonnan8it azért felteszem, kérdező használt piac játszik?).
Amúgy a magszámokat hagyjuk már, jó ideje nem lehet arra építeni. Ennyiből persze ott lenne egy Athlon II X3, de a G840 ha tetszik ha nem gyorsabb játékok alatt.
Kösz mindenkinek a válaszért,de nem kell itt veszekedni.
Az első ajánlatát fogadom meg,ma megyek megvenni a cuccokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!