Mi értemle egy ilyen videókártyába 1Gb memóriát tenni, amikor szinte semmien mai játék nem megy rajta?
Figyelt kérdés
MSI ATI Radeon HD 5450, 1024MB, GDDR3, 64bit2012. máj. 16. 18:09
2/10 anonim válasza:
Sokan úgy gondolják, minél több a Vram, annál jobb a kártya.
Aztán megveszik mert olcsó és 1GB-s.
3/10 A kérdező kommentje:
Az hogy milyen ertelme van 1gb memorianak?
2012. máj. 16. 18:11
4/10 anonim válasza:
Mondjuk képszerkesztéshez, vagy raszterekhez kell, és ahhoz nem kell GPU-erő. Ezért. Amúgy nem tudom, mi ez a mentalitás, hogy nem megy rajta a játék... Igen, és másra a számítógépet nem is lehet használni, igaz? Ez nem konzol.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak ezért? És asztán menőznek,hogy nekik 1Gb-os kártyájuk van :)
2012. máj. 16. 18:12
6/10 flr. válasza:
Parasztvakítás amúgy az előttem szóló jól mondta..vannak olyan dolgok amik "megesznek" több GB VRAMot.
7/10 anonim válasza:
Aki dolgozik, az nem hiszem, hogy a munkára használt gépével "menőzne", felnőtt emberek között ilyesmi nem szokás.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem a fenőttekre gondoltam.......
2012. máj. 16. 18:24
9/10 anonim válasza:
Jó, hát aki meg játszani vesz ilyen kártyát, az egyszerűen csak hülye. Egy A6-os is körberöhögi ezt a kártyát.
10/10 anonim válasza:
Kérdező, 61%-os kolléga épp kinyitja a csipádat, erre gorombáskodsz? Ne már...
Amúgy ha csak játékos szemmel nézzük akkor a parasztvakítás kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!