Egy régi gépet újítanék, hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
van egy règ gèpem, öcsèmnek csinàlnàm meg. 1Ghz proci, règi Inteles P3-as masina. mit bìrna a gèp? egy 128mb-os vidkariban, meg egy valami nagyobb prociban gondolkodtam. kell bele màsik merevlemez is. hogy tudom meg hogy milyen dolgok kellenek bele? PL: agp-s vagy pci-s vidkari? meg ilyesmik..köszi : )2012. máj. 16. 14:59
1/18 Csiß válasza:
Ezt a gépet szerintem már neméri meg fejleszteni.Drágábbak a régi alkatrészek mint egy mostani középkategóriás cucc.Szerintem ha költeni akarsz vegyél egy új gépet.
2/18 anonim válasza:
Manapság már Pentium 4-es gépet sem éri meg fejleszteni.Inkább vegyél egy Dual Core-os géped habár azok is lassanként kimennek a divatból,egyre több játék jelenik meg amelyik támogatja a Quad Core-os gépeket
Gondolom játékra kell öcsédnek nem?
3/18 A kérdező kommentje:
nem akarok atomerômûvet csinàlni, csak hogy a gta: sa meg ilyesmi gèpigènyû jàtèkok fussanak rajta, mert folyton a notebookomat nyùzza. nem kell vilàgmegvàltò gèp mert ùgysem fog MW2-zni meg gta4ezni. meg sok a szabadidôm amùgy is ès szìvesen alkotnèk vmit..ès egy 128as agps (gondolom agps kell bele ) vidkari 5ezerèrt van ami sztem nem dràga..
2012. máj. 16. 15:36
4/18 anonim válasza:
Nem éri meg ezt a gépet fejleszteni. Inkább gyűjts egy kisebb összeget és vegyél akár használtan egy egyszerűbb gépet. Mennyit szeretnél gépet költeni maximum?
5/18 A kérdező kommentje:
de nem akarok ùj gèpet venni hanem ezt akarom fejleszteni nem èrdekel hogy mùzeumi darab csak fel akarom hùzni..legyen màr èrthetô..nincs max összeg amiben gondolkodtam de pl most vidkari 5k, proci (nemkell 2magos) amd 2ghz(öcsèmnek bôven elèg) 2ezer ft meg ram az van benne 512..elèg ez a SA-hoz csak segìtsetek hogy milyen szempontok alapjàn vegyek bele cuccokat
2012. máj. 16. 16:15
6/18 flr. válasza:
Elmondanám hogy régi gépemben volt egy 2.4es cerka egy 9550 társaságában 768Mb rammal és hát nem volt valami nagy élmény 480x600on low beállítások mellet végig laggolni a játékot.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.erre ne költs pénzt!vegyél használatan egy régi C2Dst..normálisabbakat 30-35ért vesztegetik.De ha tesóddal összedobnátok a pénzt elég korrekt konfigot kapnátok 80-90ből.
7/18 A kérdező kommentje:
jò hagyjuk megoldom egyedül
2012. máj. 16. 17:06
8/18 anonim válasza:
De sajnos nem tudjuk, hogy milyen a gépben az alaplap, milyen videokártya foglalat van rajta, milyen a tápegység márkája és teljesítménye. Ezek fontos adatok. Töltsd le az AIDA64 nevü programot és az kiírja a gép összes adatát.
9/18 gepzene válasza:
Jó lenne azt is tudni, mennyi RAM van benne, mert ha nem elég, akkor vége a projektnek. Ha lehet is kapni SDRAMot, kerül vagy tízszeresébe a DDR3-nak. Processzorcsere már most megmondom, hogy lehetetlen. Videokártyát is max bontóból, nem ötezerért. És akkor lesz egy menő kis géped PuppyLinux alá. Nem mókás kedvükben oltogatnak az urak. Tényleg kell a kraft régi játékhoz is. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy hány éves taiwani elkók gubbasztanak a legnagyobb hőségben a por alatt.
10/18 gepzene válasza:
OK látom 512 a RAM. A procicserénél stimmel a foglalat? Azért kérdem, mert PIII időkben nemigen volt 2GHz AMD proci PIII alaplapba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!