Ebbe a gépbe mindegy hogy milyen videókártyát veszek?
Van egy számítógépem amit bővíteni szeretnék.
alaplap neve:IBM 8189 KRG
csak videókártyát szeretnék bővíteni mert a ramom is viszonylag elég nekem.
És a videókártyának Intel R 82865G Graphics Controller a neve és csak 96 MB-os.
És ezzel azt szeretném meg tudni hogy milyen videókártyát vegyek bele kb 512 megásat akarok,de hogy Ati vagy csak ilyen Intel R ami jó bele?tehát ugyanolyan márkás jó bele vagy az mindegy???
Ezen az alaplapon elvileg egy AGP 8x foglalat van.
Milyen célra szeretnél vga-t? régebbi játékokkal játszadozni jó lehet egy AGP-s 3850,4650-4670, amiről még tudok, hogy kijöttek AGP-ben, használtan olyan 10-12 000 az áruk.
Kompromisszumokkal elboldogulnak a mai játékokkal is. Nem tudom, memóriát vettél e a gépbe, elvileg csak 512 mb van benne, ami nem túl sok, ám de kevés.
Kezdjük ott, hogy nem videókártya van benne, hanem egy integrált grafikus vezérlő
És szerintem ebbe nem érdemes már videókártyát venni, mert CPU limitbe fogsz ütközni az a processzor, ami gyárilag benne van az régi. A másik az, hogy ha nem pci-e-s, hanem agp-s, akkor maximum használtan tudsz bele venni videókártyát, mert agp-set nem nagyon kapni manapság.
Írd meg, hogy milyet szeretnél bele, milyen árkategóriába gondolkozol.
játékok miatt vennék egy videokairt mert egy-két régi kisebb játékot visz csak
memória van benne 1,46 giga ram
Itt biztos találsz megfelelőt, ismerősömnek 256 megás 3850 van, meglepő, de a mai játékokkal is egész szépen megbirkózik, persze kompromisszumokat kell kötni, de megy.
Egy 4650 szerintem jó lenne neked, nem tudom, van e valami konkrét játék, amivel játszani szeretnél ezen a gépen, általában akkor szoktak fejlesztgetni egy ilyen régebbi gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!