Intel Core i5 melyiket?
Kérdésem választásban volna:
1.) Intel Core i5-3450S (2.80GHz (65W), TurboBoost 3.50GHz)
2.) Intel Core i5-3450 (3.10GHz (77W), TurboBoost 3.50GHz)
Egyforma Euróban vannak, a kérdés pedig az volna mert úgyis részlet fizetésre megy hogy az a Watt fogyasztást meglehet érezni amit a második többet fogyaszt?
Vagy a Turbo-Core úgyis felnyomja 3.5Ghz-re?
Mert nálunk drága az áram, apám mindig velem fizetteti ki, azért nézem ennyire :( Köszi a válaszokat!
A TDP érték nem azt jelenti, hogy a processzor állandóan annyit fogyaszt, hanem az a maximuma, ha 100%os terhelést kap.
Egy phenom x4-es is ritkán eszik 70wattnál többet.
A Sandy és Ivy Bridge közötti különbség is elhanyagolható, reálisan nem érezhető, mindegyik Sandy és Ivy rettentően keveset eszik, bármelyiket veszed.
Érezhető e? Hát számold ki, napi 8 óra géphasználattal átlagban a 2. 5 wattal többet kajál( nem mért érték, hasraütés)
az napi 40 watt. 30x40 =1200 watt/hó, ami kb 50 ft, éves szinten 600 ft.
Köszi a gyors választ!
Tudom hogy max a TDP, de KB nekem annyin fog menni, mert jó kártyám van mindent Ultra beállításokon nyomom, 1050 torrent! fut a háttérben, közben sok számítás is fut a weboldalam miatt. És még a felét nem is mondtam...
A fontos az volna hogy 2.8Ghz érezhetően lassúbb?
Amiket felsoroltál, csak neked tűnik soknak, de ez semmi:)
Max közeli értéket csak tervező programok renderelésével és tesztprogrammal tudsz kihozni.
Nem érezhető, ettől nem fogod a képet lassabbnak érezni.
Unity 3D Android telefonokra 3D játékokat és PlayStation 3 játékokat fogunk fejleszteni nemsokára.
Köszi a válaszokat, akkor az erősebbet veszem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!