Mi történt a videókártya piacon?
Eléggé le vagyok maradva az utóbbi időkben videókártya terén.Régebben az nvidia jobbnak számított az ATI-nál, most pedig mindenhol ATI-t ajánlanak (GTX680 alatt).
Mitől lett most ennyire felkapott az ATI?
Azért mert olcsó, mert szar. Megbízhatatlan, mindenhol foltozni kell, mindennel inkombatibilis, de ezért olcsó, és meglátják hogy ÚRISTEN 2 gigás mittomén mennyi HERCEL és miegymással feláll rá a kukija az embernek.
Maradj az Nvidiánál, még mindig az a jó.
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, ebből a tesztből világosan kiderül a jelenlegi termékpaletta erőviszonyai:
Kezdjük ott hogy nincs már ATI meg vette az AMD
Azért jobb az Amd mert jobb ár/teljesítmény aránya
sőt a fogyasztásai jobb.
Én eléggé megszoktam az nvidiát, mindig ilyen kártyáim voltak. De teszteket nézve sokat fejlődött az ATI.
Köszönöm a választ mindenkinek.
# 1
A hozzáértés megszólalt. Menj inkább aludni, vagy bánom is én, vagy ÉRTELMES érveket fogalmazz meg AMD ellen.
Kérdező ATI helyett maradjunk már az AMD-nél. Igen, jobb lett. A HD 4xxx-el, és utána nagyon beindult a gépezet, és az nV kissé aludt is. Most a kepler elég ígéretesnek tűnik, de a kapler előtti termék palettájuk nagy része túlárazott kacatokból állt szépen szólva.
ÉS megint itt tartunk, hogy az egyik oldal nVidiás, a másik Ati-s, teljesen megmagyarázhatatlan érvek miatt és az egyik oldal győzködi a másikat 0 eredménnyel:D
Mintha egy skinheadet győzködnének arról, hogy a feketéknek is vannak jogaik:D
"teljesen megmagyarázhatatlan érvek miatt"
Én személy szerint meg tudom magyarázni, ezt szerinted a kedves első válaszoló is megtudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!