Miért recsegnek a hangszórók ha?
...ha egy "keményebb" basszusú zene megy? 5.1 es hangfalszett, és ha valami mélyebb zenét hallgatok, és ének megy fölötte az éneket szinte nem is lehet hallani mert recseg. A szett pontos típusa: Tevion ds 2200.
A mélynyomó nem recseg, csak a kis hangszórók...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Két megoldás van:
1:Veszel egy jobb hangszórót(Volt nekem is egy gagyi és bizonyos hangoknál az is recsegett)
2:Rámész a Start menüre és kattinst a minden programra.Utánna Kellékek > Szórakozás > hangerőszabályozó
Ott állítgassad a dolgokat,nekem is volt ilyen az egyik videónál,itt elkezdtem állítgatni a dolgokat és akkor tűrhető lett
Esetleg lehet hogy a hangkártyáddal van valami de nem hiszem
Nekem is volt xar 5.1 es rendszerem ...egyszerűen amikor felnyomtam a hangot akkor nem jutott elég áram a magas hangoknak mert a mélynyomó megette .... ennyi
Ajánlom hogy egy komolyabb rendszert vegyél :)
A probléma ott van, hogy ha olcsó hangváltót veszel, azzal nem vagy előrébb, ugyanúgy félrekever.
Ha drágát veszel, ami tényleg jó, annyiból meg kapsz egy Genius 5.1-et vagy Logitech x-530at, amik eleve szépen szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!