ATI Radeon HD5450 videókártyán milyen játékok mennek el? Pl a GTA IV modern warfare stb.
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 00:41
11/14 anonim válasza:
HD6750 18k-ért a legjobb! az lazán vinné az ilyen játékokat 50-60 min fps-el! medium-high-on!
12/14 anonim válasza:
Dual Core gépem van 2,8 Ghz, HD5450 videókártyám, 2GB ram
Medium-on szaggatás nélkül megy!! High-en egy kicsit szaggat!! Szóval erről ennyit
13/14 Dandé Attila válasza:
én hd5450 el low gta4 efcl-elt 1024*860 as felbontésba szagatás mentesen játszottam médium texturákal vsync és anit antianasilg kikapcsolva
14/14 anonim válasza:
A GTA IV.-et viszi akadás mentesen, de vissza kell venni a beállításokat. Igaz nekem 6gb ram és i3-530 (2.9Mhz) proci, HD 5450 vga. Far Cry3 is játszhatóan megy. Ezzel a vga-val inkább irodai munkát és alap felhasználást, netezés-film hd720p.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!