Mi történt az ipon-nal?
Sziasztok a gépembe akartam venni egy sapphire hd 7850-et nemsokára és ma csak úgy felnéztem milyen árban van ! És mit látnak szemeim az eddigi sima hd 7850 66000 ft volt az OC pedig 69000 vagy 70000 volt ! ÉS ma ....
Ezek szerint a sima drágáb lett mint az OC edition és majdnem mindkettő majdnem 10 ezrrel lett drágább ? Ez itt elírás vagy mi ? miért emelkedtek az árok ? KÉrlek segítsetek hogyha netalántán ilyen drága marad akkor hol lehetne olcsóbban megvenni valahol ugyanezt a kártyát ?
Nem gyengült a forint egyáltalán 290 körül van már régóta.Inkább enyhén erősödött is mostanában.
Egyébként használd inkább az Árgépet kérdező, sztem az jobb
Hatalmas árkülönbségek vannak a bolt és bolt között és ez nem magyarázható a pénznemek árfolyamával.
Amelyik bolt kevesebb haszonnal is beéri az jobban megtartja a vevőket.Vannak zsebbarát üzletek és persze olyan aki már azt se tudja mennyit kérjen és csodálkozik,hogy nincs bevétele.Én nagyívbe lesz...om,hogy Ipon vagy nem Ipon.Ha elakarja adni,le kell vinnie az árat az eladható szintre.Vagy vársz vagy másik boltot keresel.De felmehet az ár az ideiglenes készlethiány miatt is.Lásd a vinyókat.Most már az is lefele megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!