Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történt az ipon-nal?

Mi történt az ipon-nal?

Figyelt kérdés

Sziasztok a gépembe akartam venni egy sapphire hd 7850-et nemsokára és ma csak úgy felnéztem milyen árban van ! És mit látnak szemeim az eddigi sima hd 7850 66000 ft volt az OC pedig 69000 vagy 70000 volt ! ÉS ma ....

[link]

[link]

Ezek szerint a sima drágáb lett mint az OC edition és majdnem mindkettő majdnem 10 ezrrel lett drágább ? Ez itt elírás vagy mi ? miért emelkedtek az árok ? KÉrlek segítsetek hogyha netalántán ilyen drága marad akkor hol lehetne olcsóbban megvenni valahol ugyanezt a kártyát ?

2012. máj. 12. 09:29
 1/10 Panda Péter ***** válasza:
gyengült a forint. rejtély megoldva.
2012. máj. 12. 09:41
 2/10 Szabó Gy ***** válasza:
Az ipon csinált már ilyet januárban is.Irreálisan magasra emelte az árakat,de miután visszaesett a forgalom-hála az árukeresőnek és az árgépnek-szépen visszacsúsztak az árak a "normális keretek közé.Akkor vettem a videókártyámat és minden nap néztem az árakat.Nem is náluk vásároltam.
2012. máj. 12. 09:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Panda Péter tudom hogy gyenge a forint , de valamelyik nap mondta a híradó hogy erősödött a dollárral szemben és így nem lesz üzemanyag ár emelés ... Ja és nem hiszem hogy ilyen pesszimistának kéne lenni az embereknek hanem inkább optimistának kell lennie , mert ha csak síránkozunk biztos nem lesz jobb A 2. válaszolónak köszönöm a megnyugtató válaszát remélem mihamarabb visszamegy az ára különben máshol veszem meg :D !
2012. máj. 12. 09:49
 4/10 A kérdező kommentje:

GYors feléztem árukeresőre és ezt találtam ,

[link]

Ennek örülök :D

2012. máj. 12. 09:51
 5/10 A kérdező kommentje:
kár hogy nincs raktáron :D
2012. máj. 12. 09:52
 6/10 Panda Péter ***** válasza:
és a dollár hol releváns? az euró az. amúgy a dollárral szemben IS gyengült a forint.
2012. máj. 12. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem gyengült a forint egyáltalán 290 körül van már régóta.Inkább enyhén erősödött is mostanában.

Egyébként használd inkább az Árgépet kérdező, sztem az jobb

2012. máj. 12. 10:04
 8/10 Panda Péter ***** válasza:
a EU-val való látszólagos békülés hatására erősödött, 280-as szintre, de aztán a görög balhé miatt megint visszagyengült 290-re.
2012. máj. 12. 10:05
 9/10 Szabó Gy ***** válasza:

Hatalmas árkülönbségek vannak a bolt és bolt között és ez nem magyarázható a pénznemek árfolyamával.

Amelyik bolt kevesebb haszonnal is beéri az jobban megtartja a vevőket.Vannak zsebbarát üzletek és persze olyan aki már azt se tudja mennyit kérjen és csodálkozik,hogy nincs bevétele.Én nagyívbe lesz...om,hogy Ipon vagy nem Ipon.Ha elakarja adni,le kell vinnie az árat az eladható szintre.Vagy vársz vagy másik boltot keresel.De felmehet az ár az ideiglenes készlethiány miatt is.Lásd a vinyókat.Most már az is lefele megy.

2012. máj. 12. 10:06
 10/10 anonim ***** válasza:
PCX-et ajánlom! Jobb, mint az iPon...
2012. máj. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!