Hány Gb-os ebben a processzorban lévő videókártya?
Nem akartam ezt, de ahogy szegény kommentelőnek írtál, kénytelen vagyok... Gyakorlatilag a processzorban nincs beépített videokártya, ha tetszik, ha nem. A "kupak" alatt ugyanis vannak a processzor"magok" és mellette van a grafikus feldolgozóegység(meg egy csomó minden, amiről valószínűleg még nem is hallottál).
[link] Itt egy szép, feliratos, jó alaposan lebutított ábra arról, hogy mi is van a satyi alatt.
A hány GB pedig, amennyit a RAMból adsz neki. Azaz alaplaptól függően 0(+0), és 64(-0)GB között változhat az értéke, ha eltekintünk a rendszer által megkövetelt minimumértékektől.
"ez nem intel HD graphics"
Nálam egy játékra szánt GPU nem itt kezdődik, én is láttam róla teszteket, nem játékra való, a gyártó sem arra szánta. Bármennyi memóriát adhatsz neki, nem fogja meghozni a megváltást.
# 13
Attól még meglehet vallani, hogy az intel féle IGP-ékhez képest az A8-ban lévő GPU nagy királyság.
Nem csak 100 ezer forintos vga-val lehet játszani.
1 gigás geeforce g210 vga-val toltam a srysis-t.
Használtan 5 ezerért veszel már ilyen vga-t:)
Egyébként nem is hallottam még erről a prociról.
Utána olvasok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!